Custom Elliptical Door Casing Ideas

Custom Elliptical Door Casing Ideas  Buede dørhyller kan legge til et elegant europeisk utseende til ditt hjem. Å lage egendefinerte buede dørhyller kan være lettere når du bruker små stykker som mosaikkfliser, treverk eller steiner i motsetning til et solidt stykke buet tre. Dette gjøres mest effektivt av et produksjonsanlegg som støper veden, noe som ikke anbefales for den gjennomsnittlige gjør-det-dinselferen.

Mosaic Casing

Elliptiske dører minner om 'hobbit home' -stilen Du kan gjenkjenne fra filmer som 'Ringenes Herre.' Hvis du kan finne eller bygge en elliptisk dør, kan du forme foringsrøret ved hjelp av materialer som mosaikkfliser. Bruk mørtel og fugemasse til å montere mosaikkene på veggen. Mosaikkteknikken er foreslått fordi den gir en av de lettest tilpassbare kantene, pluss det endelige resultatet kan se attraktivt og uvanlig.

Tre Slat Casing

Hvis du vil bruke en typisk rektangulær tredør , kan du lage en elliptisk form i veggen over døren for å gi et utseende på en dør med en elliptisk topp. Klipp en elliptisk form ut av veggen over døren og fyll den inn med et stykke metall eller kryssfiner dekket med vertikal Trelastene. Lag den beste effekten ved å bruke trelast for døren og elliptisk veggutskæring. Bruk samme tretype og flekk for foringsrør og dørmateriale.

Steinhus

Ved hjelp av et steinhus kan du gi effekt av et middelalderslott. Bruk store, flate steiner for å skape et dramatisk utseende som relaterer seg til denne tidsperioden. Du kan også bruke mindre steiner, som er enklere å installere og best for å jobbe i en stram radius. mørtel og fugemasse for å feste steinene til t han veggen.

Andre artikkelen

Slik fliser rundt en dusjpanne
Hva er den dårlige størrelsen på en skuffdrag?
Hvor mye koster det å flate et gulv?
Sandpapir Grit Typer
Hvordan Precast Wall Panels er laget
Typer av utvidende skum
Forskjellen mellom hvit marmor og hvitt kvartsitt
Hvordan å gjøre en badekar erstatning for å forbedre badet ditt
Slik legger du Granit Tile Countertop
Sikkerhetsproblemer ved hjelp av hånddrevne sag
Hjemmelaget kabinettplaner
Hvordan bygge en grillpotte
Hvordan male et rom raskere og få et profesjonelt utseende
Bubblende akvariumdekorasjoner
Slik reparerer du en Cold Patch Driveway
Hvordan Seal Wall Tile Grout i et bad
Hvordan male en treboks
Slik fjerner og erstatter flis
Hvordan lage et 5 'X 8' bad
Hvordan velge Maling Farger for Små Spaces