DIY Klokke Planer

DIY Klokke Planer 

1.

Velg en klokkebevegelse fra en håndverksbutikk. Klokkebevegelsen vil regulere klokkeens design. Størrelsen på bevegelsen vil påvirke klokkens skala. Design resten av klokken rundt bevegelsen.

2.

Se etter kreativ inspirasjon for klokkelegemet. Dette kan være nesten alt. Gå til butikkbutikker, loppemarkeder og garasjesalg for å finne noe som kan brukes. Eksempler kan inkludere en vinylopptak, en gammel bok, en del av stallbrettet eller en gammel kjennetegn montert på et brett.

3.

Tegn en skisse av klokkelegemet som du har bestemt deg for. Velg posisjonen for klokkebevegelsen. Angi posisjonen til bevegelsen på tegningen.

4.

Tegn klokkeoverflaten med et kompass. Se på håndverksbutikken din for å bestemme stilen på tall som passer best for klokkelegemet og bevegelsen. Angi dette valget på din skisse.

5.

Legg til instruksjoner i skissen om hvordan klokken skal monteres. De fleste klokkebevegelser har en innebygd krok. Avhengig av klokkelegemet, kan dette eller ikke være praktisk. Du kan bestemme deg for å gjøre klokken en bordklokke. Angi din beslutning i skissen.

6.

Fullfør planen ved å velge en finish for klokken. Avhengig av materialet til klokkehuset, trenger det kanskje ikke en finish. Angi beslutningen om planen.

Tips og advarsler

 • Kontroller at planene du lager, kan utføres. En skissert plan er ikke nyttig hvis klokken i planen ikke kan gjøres.
 • Klokker er et inspirerende, kreativt DIY-prosjekt. En klokke består av en kropp og en bevegelse. Ansiktet kan være alt fra et interessant stykke drivved til en gravert flis av skifer. Klokkebevegelser kan kjøpes på håndverksbutikker. Start planleggingen din ved å velge en klokkebevegelse. Utformingen vil bli styrt av bevegelsens spesifikasjoner.

  Andre artikkelen

  Feng Shui Maling Farger
  Grønne produkter og teknologi
  The Best Maintence Free countertops
  Cabin Building Ideas
  Typer pumper for kloakk
  Hvordan lagre tregulv
  Slik bruker du en rett reamer
  Hvordan installere Tumbled Marble
  Kule måter å dekorere et soverom
  Typer av Drill Chucks
  Hvordan bygge en hjemmedeksel
  Konkrete ideer for gangveier
  Hvordan designer jeg Stone Houses?
  Slik installerer du Wall Trim
  Kjeller Finishing Ideas
  Hvordan velge de riktige knappene for skapene dine
  Hvordan lage dører fra farget glassvinduer
  Hvordan lage badet trygt for eldre
  Slik viser du skummaterialet
  Hva Tørrmur er best for lydisolering?