De beste måtene å bruke silkeplanter

De beste måtene å bruke silkeplanter  Silkeplanter ble oppfunnet i Kina for over tusen år siden, laget av silke av silke. I dag finner du nesten alle typer silkeplanter i håndverket og hobbybutikken, fra topiarier til krans og blomsterbuketter til individuelle stammer. Silkeplanter brukes best i områder av ditt hjem der ekte blomster vil vise seg vanskelige å ha, for eksempel i nisjer, alcoves og små vegghengde potter. Men du velger å bruke dem, være kreative og ha det gøy.

Nisjer og Alcoves

Silkeblomster er nyttige å bruke i nisjer, som ofte finnes i eldre boliger. Wall nisjer er vanligvis små og har en tendens til å bli plassert brystet høyt, noe som gjør ekte blomster enkle mål for å bli slått over når folk børster forbi dem. Hvis du har silkeblomster i knusende potter, plasser disse i nisjene og ikke bekymre deg for jord og vann som ødelegger gulv og vegger, hvis potten eller vasken skal bankes på gulvet. Noen blomster valg er dempet roser og eføy eller faux geraniums med silke greser spilder fra vasken. Takalker er et annet område der ekte blomster kan vise seg å være rotete og kostbare. Ekte blomster må bli vannet, noe som betyr at du må klatre en stige hver dag for å vanne plantene dine. Plasser høye, fargerike silkeplanter, som Gerbera-tusenfryd, i fargerike vaser langs alkoven, vil ikke bare legge til dimensjon og farge i rommet, det vil markere alkoven.

Vegghengte planter

Potter og planter som er laget for å bli hengt på veggen, har vanligvis en flat side til dem, noe som begrenser mengden plass til jord og voksende planter. Med mindre du plantet en bromeliad, som ikke krever mye jord, vil du sannsynligvis finne ut at plantene dine tørker ut for fort i disse potter. Den beste løsningen for disse dekorative potter er å bruke små, stammede silkeblomster, og legg dem inn i blomsterhandlerskum for å sikre dem i potten. Velg en plante som henger over planten, som engelsk ivy, fuchsia, vandrende jøde eller svartøyet Susan.

Potstativ og veranda Swings

Bruk silkeblomster til strengblomstring i eller utenfor hjemmet. Vreng lemoni-solsikkekrans rundt de skumle svingkjedene, eller bruk lavendel-farget wisteria-krans rundt hengende pottestativ på kjøkkenet ditt. Braid kransen rundt mini-light tråder, og draper dem over verandaen din, for å legge til lys og skjønnhet til plassen.

Blomsterkorkbord og gardiner

Noen andre ideer for bruk av silkeblomster inkluderer å ta silkerosenhodene og lime dem fast på utsiden av korkplaten. Plasser et blomstert stoff over bordet, først, og legg deretter til blomstene gjennom, for å skape et feminint utseende for et utilitaristisk objekt. Når pengene er stramme, skru opp vanlige gardiner ved å knytte gratis silkeblomsthoder til dem. For eksempel, hvis gardinene er fiolette, bruk periwinkle pansies eller hvite roser for å legge til en pop i kontrast.

Andre artikkelen

Slik installerer du en eksosventilator
Slik konverterer du en peis til gasslogger
Slik legger du til en barøye på kjøkkenet ditt
Asbest Avfallsloven
Steg-for-trinns dørinstallasjon
Slik setter du varmtvannsoppvarmingsrør i nytt betong
Hvordan måle en erstatningsdør
Verktøy for å installere et fast sømtak
Innendørs tabell toppen vann funksjoner
Den beste måten å kutte sirkler i tre på
Slik fjerner du Permanent Marker Grafitti
Slik legger du til noe på en garasje
Hvordan holde Tapcons Fra Breaking
Hvordan bestemme hvor mange betongblokker i en rad
Tyvek Vs. Følte
Hvordan Bytte Hvit Trim å se ut som Wood Grain
Cabin Building Ideas
Slik bruker du en lysarmatur med en veggbryter
Tips om Caulking
Baderom Countertop Alternativer