Dekorasjonsideer for en 80-årsfest

Dekorasjonsideer for en 80-årsfest  1980-tallet var en tid dominert av det visuelle landskapet av musikk. Grupper som Duran Duran og Culture Club påvirket generasjonens utseende. Hvis du har et 80-årig inspirert parti, om det er en klasseromgang eller Bare for moro skyld ikke glem dette viktige elementet. En overflod av visuelle materialer eksisterer ikke bare i bondebutikker og bruktbutikker, men også i foreldrenes kjeller. Gå gjennom disse elementene, inkorporerer fargeskjemaer og ikoniske bilder i festenes dekorasjonsmotiv.

MTV

Musikkvideoer og MTV bidro til å definere utseendet på 80-tallet. Mens mye av utseendet i mote tok sine signaler fra dagens videospillere, ble bildet av MTV-logoen selv også ikonisk i løpet av denne tiden. Legg denne viktige 80-talls visuelt inn i festdekorasjoner ved å lete etter lisensierte MTV-varer som nøkkelringer, kaffekruser eller T-skjorter. T-skjortene du kan ramme og henge på veggene. For nøkkelkjeder og kaffekruser, Bruk dem til å lage ballong eller blomsterarrangementer for å plassere på spisestue- og sluttbordet. Endelig, hvis du er modig nok, må du male en veggmaleri av MTV-logoen på en av hovedveggene dine.

Madonna

En av De mest utbredte bildene på 80-tallet er Material Girl selv. Madonnas revet fiskestrømper, galte bandannas og bustiers ble snart duplisert av wannabes overalt. Ta med Madonna inn i ditt dekorative tema ved å henge svart nett på veggene. Få et lokalt bakeri til å lage en spesiell kake til festet ditt, og ta med et bilde av Madonna i hennes mest 80-tommers opptreden på kaken. Utdelingsreplikater av solbrillene som Madonna ble kjent med i 'Desperately Seeking Susan' som festfavoritter.

Vinylalbum

Selv om musikkvideoen ble et fenomen på 80-tallet, likte musikk generelt popularitet. Stjerner som Michael Jackson lagde plateselskaper med sitt bilde, ikke bare på platejakken, men på vinylen selv. For å få litt av denne tapte musikalske formen til festet ditt, finn gamle album med 80-talls stjerner. Ta dem ut av jakkene sine og ordne både albumene og dekslene på veggen i en stor 80-talls musikkmontering.

Filmplakater

80-tallet var i ferd med filmer med store filmstjerner og ikoniske bilder. Tenk 'Pretty in Pink', 'Risky Business', 'Back to the Future' eller 'The Lost Boys'. butikker som selger vintage plakater (eller graver dem ut av håpbrystet ditt). Lag bildebilder som feirer de dristige fargene på 80-tallet (som lys rosa og turkisblå) ved å male dem med akryl spray maling. Ramme plakatene og lage et film plakatgalleri over matbordet ditt, på badet og på fremtredende vegger gjennom hele huset.

Andre artikkelen

Federal Government Affordable Housing Grants
Hvordan finne en entreprenør for å refinansere et badekar
Hvordan bygge et Solar Water System med Collector
Slik installerer du fliser på Sheetrock
Slik setter du opp verktøyshylling til lav pris
Anatomi av en kjøkkenvask
Typer av Stearinlys
Hva isolasjon å bruke i en garasje konvertering?
Slik utvider du en utvidbar dusjstang
Alternativer for Cement Siding
Slik isolerer du gulvet over garasjen
Kitchen Layout Ideas
Unike måter å male og dekorere et nytt barns rom
Hvordan lage et hjørne dusj
Hvilken fargefarger ser bra ut med Natural Maple Cabinets?
Slik installerer du en takvifte på et betongtak
Wainscot Maleri Ideer og Lærteknikker
Veibeskrivelse for bruk av elektrisk bore
Slik bytter du et nytt vindu trygt
Takisoleringsteknikker