Dekorative måter å bruke Tulle på dekorere

Dekorative måter å bruke Tulle på dekorere  Tulle er et gjennomsiktig stoff laget av tett vevde tråder. Det er lik netting, men en tettere veve. Tulle kommer i alle regnbuens farger, i brede bredder når den selges på gården og er rimelig. I mange tilfeller trenger den ikke å bli hemmed. Det er et allsidig stoff og gir seg mange ideer til dekorering.

Vinduebehandlinger

Sy et bånd på toppen av tyllen, slipp en gardinestang gjennom bandet og bruk som du ville samle gardiner til et vindu behandling Et annet blikk er å drape tyllen over en gardinestang så den når gulvet på begge sider. Swag en annen draping av tyll over toppen av stangen. Disse gardinene er ikke justerbare, så bør de brukes på vinduer der personvern er ikke ' t et problem eller hvor personvern er levert av rullegardiner.Kombiner flere farger med tyll i samme familie for et eterisk utseende. For eksempel, lyseblå, Middels blå og hvitt for et rom med farger som blåser og grønner.

Bord, stoler og mer

Ikke til daglig servering, men stoler innpakket i tyll gir en feststemning og er en fin touch for et middagsfest eller Bryllup. Snu ryggene på vanlige stoler med drapet tulle og fest med bånd på hver side. De fleste sammenleggbare stoler har et mellomrom på ba ck. Skyv tyllen fra forsiden til baksiden gjennom dette gapet.Twist tyllen i et løs tau. Omkranser bordet ved å drape tulle tauet som en krans. Fest med sikkerhetsnåler. Vri to forskjellige farger med tyll rundt hverandre i et tau. Slips med smalt bånd hver 3. fot for å holde tauet sammen. Bruk tullekranser til å vikle søyler og rundt klynger

Bed Canopy

Lag en romantisk kalesje for kostnaden av noen få meter tyll og flere timer. Fest tyllen til en sirkulær stang laget spesielt for tøfler. Heng stangen fra taket. Et annet alternativ er å knytte fire kroker til taket. Drape tullen ned fra hver krok i de fire hjørnene av sengen. Dette gir effekten av en baldakin, men bruker ikke så mye stoff.

Et annet alternativ er å bytte tyllen på veggen bak sengen. Fest hjørnene på Swag med buer laget av kablede bånd.

Romdeler

Vri en hylle inn i et gjestesal med tullbue. Dens har noen ganger ikke dører for å gi gjestene privatliv. Hvis det er din situasjon, skape en romdeler av tyll. Fest en draperingsstang til taket. Heng tyllen fra stangen ved å lage en søm for at stangen skal glide gjennom eller hengte tullen med kroker. Tullen gir personvern men blokkerer ikke lyset.

Andre artikkelen

Hvordan dekorere et gult kjøkken
Slik installerer du et badekar i et eksisterende rom
Lumens versus stearinlys
Instruksjoner for å lage bånd blomster
Lime Green u0026 Turquoise Ideas
Ting å lage solceller
Ideer for å dekorere toppen av kjøkkenskapet plass
Slik installerer du granittfliser
Slik slår du en Cinder Block Basement inn i et oppholdsrom
Hvordan bruke laminatgulv over en garasje etasje
Hvordan velge riktig kald sagblad
Slik bruker du Keyless Chuck Drill
Hvordan installere Crown Molding i Kitchen Cabinetry
Betraktninger om typer vasker
Slik hindrer du rust på jernspiker
Slik unjam en Bostitch hæftemaskin
Slik feilsøker du en Ryobi-router R165u
Kitchen Remodel sjekkliste
Hvordan lage et utendørs design på et budsjett
Hvordan bygge Mobile Home Wood Steps