Ferdig kjelleren dekorere ideer

Ferdig kjelleren dekorere ideer  Dekorere en ferdig kjeller åpner døren til kreative design som kanskje ikke passer med resten av ditt hjem. Siden rommet er helt segregert, kan du gjøre det funksjonelt, men med en flair som står alene fra andre romdesign i hjemmet ditt. Gå ut av boksen og sett på måter å dekorere en ferdig kjeller med eklektisk stil.

Retro Style

Dekorer din ferdige kjeller i en retro-diner stil. Dekk gulvet med svart og hvitt rutet fliser eller linoleum, som minner om en 1950-tallet middag. Inkluder en bar med en svart eller rød vinyl topp med krom aksenter. Se etter barstoler, bord, stoler og boder fra forhandlere som spesialiserer seg på vintage- eller reproduksjonsmøbler. Velg en komfortabel, moderne århundres sofa og minst to stoler for å fylle ut rommet. Rammeopptak dekker og henger dem på veggen, eller dekker plassen bak linjen med faktiske vinylopptak. Ramme vintagebilder av hjembyen din eller familien for å dekorere rommet. Hver 1950-tallig middag trenger en jukeboks. Søk etter renoverte jukebokser fra forhandlere over hele landet, eller velg en ny jukeboks som er utformet for å passe ditt tema.

Old Hollywood Media Room

Lag et medierom i en ferdig kjeller som skriker gamle Hollywood. Plasser en projeksjons-tv på forsiden av rommet med komfortable skinn hvilestoler i rader vendt fremover. Du kan bygge plattformgulv for å lage forhøyede rader for sitteplasser eller arrangere stolene for ikke å hindre individuelle visninger på skjermen. Dekk betongvegger med mørke, rike stoffgardiner. Hang lysekroner drypper med krystaller over sittegruppen. Crystal sconces på veggene mellom gardinene legger til dramaet i rommet. Hvis du har rom, legg til en bar i en av bakre hjørner. Dekk forsiden av baren med speil for å reflektere rommet. Heng innrammede filmplakater eller speilhyller bak baren.

Spillrom

Forvandle din ferdige kjeller til et spillrom med en designer touch. Lag et tema for rommet, for eksempel et Vegas-kasino, en gammel vestsalong eller en 1970-tallskamrat. Inkluder et underholdningssenter, et kortbord, en komfortabel sofa og minst to stoler. Et biljardbord, en spilleautomat og en pinballmaskin vil også passe spesifikke designstiler, eller du kan inkludere alle tre for et eklektisk spillrom. En våt bar for snacks og drinker legger til spillrummets funksjonalitet.

Andre artikkelen

Slik installerer du en Genie Garage Door Opener
Hvordan lage en gulvinstallasjon
Slik fjerner du vann flekker på gipsflettede tak
Hvordan ta av Vinyl Siding å installere et vindu
Hvordan bruke heiser
Keramiske fliser Badekar Tips og ideer
Hvordan klippe takstøping
Metoder for Reroofing
Beadboard Bathroom Ideas
Verktøy for å kutte kanalbrettet
Er travertinfliser god for gulv?
Kan du sette rock over en gammel murstein peis?
Hvordan bygge counter topper ut av Cedar Wood
Tips for å forbedre hjemmets verdi
Hvordan å pusse betonggulv
Hvordan Bytte Teppebelagte Trapp Treads With Wood
Barnehagerom
Den beste solenergi teknologien
Energistøtte til villaeiere
Billige maleri teknikker for å oppdatere kjøkkenskap