Fransk Bistro Tile Backsplash Ideas

Fransk Bistro Tile Backsplash Ideas  Franske bistroer er kjente hangouts i Frankrike; Å skape bistroutseendet i et hjem kjøkken skaper det intime og spennende rommet innendørs. Som en liten bar som serverer vin og snacks, kombinerer bistro design et uformelt humør med en relativt formell innredning. Når du bestemmer deg for flisebakgrunner, kan du huske på fargeskjemaet til de fleste franske bistroer --- svart, hvitt, rødt, kremer og gult har hovedsakelig.

Murstein

Tile veggmalerier gir ut essensen av et sted ved å skildre en scene. På stein- eller keramiske fliser må du vurdere å male eller bruke noen til å male en fransk scene. Et bilde av en gård, en trekantet vei, et rustikk kjøkken eller en parisisk bistro er bare noen få ideer. Du kan lage et stort veggmaleri for å fylle hele backsplash-området eller lage en tynn, horisontal scene bare to fliser høy og syv eller åtte fliser på tvers.

Fargeutforming

Bruk typiske franske nasjonale farger for å lage en fargekentrisk benken. Velg rød, blå, svart, hvit, gul og andre rustikke eller byfarger når du velger fliser. Tenk på å legge til noen fleur-de-lis fliser, et stilisert symbol på Frankrike. For grensen, bør du vurdere å lage en tynn, svart flisekant for å lage en ren svart flisekant som etterligner svart bistrostol design.

Svart og hvitt Skranker

Overvei en klassisk svart og hvit sjekkerkonstruksjon for bakplaten. Velg enten store fliser, ca. 5 tommer brede eller mindre 2-tommers fliser til alternativ svart-hvitt. Tenk på å legge til noen fargede fliser i blandingen for å legge til farger. Du kan også lage de svarte og hvite fliserne ved å legge til en fargerik bukett blomster foran bakplaten eller sette franskinspirerte potter, panner, trykte vaser eller krukker i nærheten av bakplaten for å legge til en bistroffekt.

Andre artikkelen

DIY: Driveway Seal Coat
Slik installerer du Liner og Lag en Dusjpanel for Tile Dusjer
Bruk av en stiftpistol
Fakta om Silestone
Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
Slik installerer du Vinyl Tile Around Toilet
Hvordan å bygge en woodburning utendørs ovn
Gratis Interiørdesign Ideer
Hvordan lage en 15Ft Stige
Kan du koble to bevegelses sensorer til samme lys?
Hvordan fikse Crumbling Betong
Metal Casting Prosess
Hvordan tester jeg for vannskade i tørrvegg?
Hvordan få et byggetillatelse for en garasje i Chicago
Interiør Paint Color Design Ideas
Hvordan bygge en utendørs dekk enkelt
Utvendig Vs. Marine Kryssfiner
Deler av en saksaksjon
Pergo vs Hardwood Floors
Billige måter å oppdatere kjøkkenskap