Fun Wall Paint Ideas

Fun Wall Paint Ideas  Dekorere hjemmet ditt med morsomme maling teknikker vil gi den en fin eklektisk stil. Enten du vil dekorere en vegg eller flere, ved å bruke malingfarger på denne måten, får du en rekke utseende som vil være visuelt tiltalende. Ved å bruke uvanlige mønstre med maling vil du gjøre veggen pop og gi den en moderne følelse.

Firkantede former

Hvis du har en kjedelig vegg i foajéen din eller andre steder i hjemmet ditt, og ikke ønsker å samle det med bilder eller andre elementer, kan du prøve å male torg i de koordinerende farger på rommet. Mål veggen og avgjøre hvor mange firkanter du vil ha, og hvilken størrelse. Tape av hver seksjon og maling en skygge av gangen; Hvis for eksempel gul er en av fargevalgene dine, må du male alle de gule rutene og la dem tørke før du fjerner båndet og starter en ny farge. Dette vil gi veggen et stort skjermbildeutseende.

Stripes

Hvis du vil legge til pizazz i et spillrom, bad eller soverom, kan du legge vertikale striper til veggen din, og dermed gi det utseendet til tapet. Velg en koordinerende farge for å gå med din eksisterende veggfarge. Bruk malingstape for å lage stripede deler på veggen. En klok tommelfingerregel er å ha brede striper i et stort rom og smale striper i et lite rom, for eksempel et bad eller en gang. Mal inn mellom stripene av tape og fjern dem når veggen er tørr. Alternativt kan du bruke forskjellige farger for stripene dine eller ha en smal stripe og deretter en bredere for å legge til visuell appell.

Innramming av en gjenstand

Hvis du har et verdsatt kunstverk på veggen din, kan du bruke maling for å tiltrekke seg øyet til veggen og for å ramme det visuelt. Ta ned maleriet fra veggen. Hvis rommet er stort, kan det være lurt å forlenge malingen ut 1 eller 2 fot utover bildet; hvis den er liten, kan du bare ønske å forlenge den ca 6 tommer. Du kan tape opp et firkantet stykke papp og spore rundt det for malen din, eller til og med bruke en sirkelform hvis det er en samlerplate eller annet rundt element du vil forbedre. Bruk en annen linje med tape hvis du bare vil male en ramme ramme. Legg malerenes eller maskeringsbåndet over designet for å holde deg i linjene, og fjern det når malingen tørker. Du kan til og med gjøre dette rundt en gruppering, for eksempel en samling av familieportretter du vil markere.

Andre artikkelen

Om historien om minimalistisk interiørdesign
Problemer med Icynene Skumisolasjon
Tips om hjemmeopprivingsprosjekter
Slik Stain Wood som en profesjonell
Hvordan redusere utseendet på et strukturert tak
Hvordan lage følelse av Caulk
Hvordan remodel huset ditt
Slik installerer du fliser til Backerboard
Riktig måte å lim Delrin på
Trenger jeg å fjerne keramisk flisegulv før du installerer et nytt gulv?
Hvordan å redde tregulv gulv
Slik endrer du fargene på vertikale persienner
Slik feilsøker du laminatgulv
Hvordan bygge en Cedar Log Railing
Tile Demolition Tools
Hvordan bygge og installere et vindu skjerm
Hjemmelaget Inside Solar Heater
Hva er anbefalt høyde for en veggsconce?
Tilbakestillingsbelysning Installasjon i dusjen
Hvordan sette opp en stige