Grå bad Ideas

Grå bad Ideas  Grå, sier Precision Intermedia, 'er mest forbundet med ... midtveis, solide ting i livet.' På den annen side, ifølge nettstedet, 'For mye grå fører til å føle det meste ingenting,' og kan til og med vise seg deprimerende. Hvis baderomsmuren og fliser, eller vasker og badekar er grå, og du ikke er forberedt på å renovere, ta ditt hjerte. Du kan oppleve rom med håndklær, dusjgardiner og vindu og gulvbelegg i kirsebærrød, grønn eller blå.

Kirsebærtilbehør

Rød er en stimulerende farge, 'knyttet til bevegelse og spenning,' rapporterer Precision Intermedia . Kirsebærrød er en spesielt livlig nyanse som vil gi vitalitet og energi til ditt gråbadinteriør. Kjøp hjemmebutikker, rabattforhandlere og bed- og badvirksomheter for å finne kirsebærrødt tilbehør, for eksempel badematter, karbadmatter, håndklær, håndkluter, såpefat og tannbørsteholdere. Ideelt sett vil du finne tilbehør i samme nyanse, men mindre variasjoner i fargevalg vil fungere. Når du plasserer dine matter og håndklær, vil du legge merke til at energien i rommet begynner å stige. Badet kan til og med virke varmere med det enkle tillegget av denne levende fargen.

Grønne gardiner og tepper

Green symboliserer nytt liv, natur og harmoni, ifølge Bloomsburg University of Pennsylvania. Nesten hvilken som helst grønn nyanse, kan derfor forlenge grå innredning. Vårgrønne, for eksempel, vil legge til lys og friskhet til din grå baddekorasjon. Skoggrønn, derimot, gir en mer forankret følelse, mens den fortsatt smelter ut plassen med naturens energi. Kelly grønn kan appellere som en aksent eller gardin-utskrift farge som skal ledsage noen av de andre nyanser. Stoff- eller vinylgardiner til vinduet eller dusjen vil fungere fint, men vurder effekten av grønnfarget glass eller krystallperler. Brukes som vindusbelegg, de reflekterer og bryter opp lyset i rommet. Som dusjgardin, støttet av en standard liner, kan de låne fantasi og lure på det grå badet ditt. En grønn, seagrass-teksturert dusjmatte inne i karet, sammen med en variert seafoam-grønn badteppe, kan fullføre utseendet. Se etter glassperler i spesialforhandlere eller online.

Blåskjema

Blå er en kul, beroligende, beroligende farge, sier Precision Intermedia. Hvis du legger til varierende blå nyanser i ditt gråbaddekor, kan du hente blå undertoner i det grå, om noen, samt gi en følelse av harmoni til rommet. En måte å legge til et element av lys er å inkludere metalliske materialer i dusjgardinet og vindusdekk. Overvei sølvblå metallfinish-nyanser og / eller et midnattsblått metalldusj. Samspillet av lys skapt av disse materialene kan legge til visuell interesse, om ikke fascinasjon. Hvis metallics er for eventyrlystne, eller har en tendens til å overstimulere dine unger, begrenser du alternativene til nyanse. Du kan prøve kongeblå vindu og dusjgardiner, forankret med marineblå badehåndklær og håndklær. Eller gå for en monokromatisk blå stripe eller trykk gardin design og velg deretter farger fra utskriften - som kongeblå, blågrønn eller kornblomst - for tepper og håndklær. Går enda lettere, tenk på myk, lyseblå ved vinduer og dusjinngang, med havblå tepper til gulv.

Andre artikkelen

Typer gulvsystemer
Lav vedlikeholdssider
Armstrong Metal Ceiling Care u0026 Maintenance
DIY Gulv Installasjon
Slik gjør du utvendige utseende 4
Hvordan oppleves din hage med betong-stepping stones
Tradisjonelle hjemmevinduet som dekker ideer
Oppbevaringstårn Ideer
Hvordan velge en flisekutter
Slik avslutter du støttestøttene i en kjeller
Slik installerer du laminatgulv
Hva er dobbeltsidens Windows?
Slik reparerer du trådløse Makita-batterier
Hvordan lage et lagerhus
Verktøy for kutting av metall
Livlige kunstige blomster
Delene av romerske persienner
Måter å dekke opp gamle takbjelker
DIY: Hvordan bygge en Children's Playhouse
Slik bytter du et stykke Pergo