Gratis kjeller etterbehandling tips

Gratis kjeller etterbehandling tips  Du kan vurdere å fullføre kjelleren din for å utvide oppholdsrommet i hjemmet ditt, men du er ikke sikker på hvor du skal begynne. Gratis kjeller-etterbehandlings tips er tilgjengelige på nettet som kan hjelpe deg med å velge materialer og adressere bekymringer knyttet til fuktige og dårlig isolerte kjellere. Du kan bruke denne informasjonen til å utdanne deg om ferdig teknikker, enten du har tenkt å gjøre jobben selv eller ansette noen andre til å gjøre det.

Forbedringsprogrammer

Noen hjemmeforbedrings-TV-programmer som 'Hometime' gir detaljerte instruksjoner på deres nettsider for å fullføre kjelleren. På hjemmesiden 'Hometime' finner du også informasjon om å installere en dampbad i kjelleren og et boblebad. Disse hjemmebyggingsstedene gir ofte trinnvise instruksjoner, og de noterer seg når de gjør det selv trenger hjelp fra fagfolk til å møte byggekoder. HGTVs nettsted har mange etterbehandlingstips fra interiørdesignere, inkludert før og etter bilder av ombygde kjellere.

Forbedring Mag azines

'The Family Handyman' og andre hjem forbedring magasin nettsteder inkluderer tips om isolering og installasjon av teppe i en kjeller. En fordel med disse nettstedene er at de ofte vurderer prosjekter, slik at du vil vite hva du står opp imot på forhånd. For eksempel, 'The Family Handyman' kjellerprosjektene inneholder estimater på hvor lenge prosjektene skal ta, hvor komplekse de er, som så vel som hvor mye de forventes å koste.

Bedriftswebsteder

Owens Corning og andre selskaper som selger kjellerprosesseringsprodukter, gir videoer og annen informasjon på deres nettsider om hvordan produktene deres fungerer. Det inneholder detaljer om hvordan du bruker dem til å kontrollere fuktighet og mugg, som er vanlige problemer i kjellere. Selv om disse nettstedene er ment å hjelpe til med å selge bestemte varer, kan de være et godt sted å starte hvis du ikke er sikker på hvilke materialer du vil bruke til et kjellerprosjekt. Du kan alltid shoppe for produkter som ligner de annonsert på disse nettstedene hvis du vil sammenligne priser og produktytelse.

Department of Energy

US Department of Energy s kontor for energieffektivitet og fornybar energi har skapt en 20-siders oversikt over kjellerisolasjon som inkluderer kostnads ​​sammenligninger. Rapporten undersøker tre måter å isolere kjellervegger og effektiviteten av hver metode.

Andre artikkelen

Skal jeg isolere innvendige vegger?
DIY Steel Garage
Leilighet dekorere for menn
Hvordan sammenligne vinkelslipere
Slik måler du på franske dører inne i huset ditt
Hvordan bygge takstøtter med en innrammingstorg
Hvordan kutte Bead Board
Hvordan lage hjemmelagde solpaneler lett
Behr Wall Paint Colors
Slik akklimatiserer Prefinished Flooring
Slik bygger du et bassengdeksel fra PVC-rør
Ideer til å dekke skapet
Hvordan markere flis for døråpninger
Hjemmelaget Thermosiphon Solar Vannvarmer
Hvordan knuser du en lås?
Hvordan velge de beste naturlige eller grønne gulvene
Hvordan bygge en soffit
Hvordan erstatte smuldrende gips over en peis mantel
Slik bruker du Stucco med en hopperpistol
Hvordan bruke Fur Strips å legge isolasjon tykkelse