Hvordan bygge din Brass Tumbler

Hvordan bygge din Brass Tumbler 

1.

Finn drivakslen på motoren din. Bor hull i motoren slik at den kan monteres. Bor fire hull for stengene, eller festene, i hvert hjørne av motoren og en for en hvilken som helst aksel som kan komme ut av motoren.

2.

Merk hullene på plastskål og bor dem ut. Et senterhull skal plasseres i bunnen av skuffene og ca. 1/4 tommers tykk. Klipp midten av bøtta slik at motoren blir plassert i den. Bor fem hull i kryssfiner slik at motoren og akselen kan festes til den. Plasser motoren på kryssfinerplattformen.

3.

Fest motoren med stengene til kryssfinerplattformen med muttere og skiver. En gjenget stang skal gå inn i hvert hull. Skyv gjennom alle fem stenger og trådmuttere og skiver løst på dem.

4. Legg de fire fjærene og de fire skiverne og sett stengene tilbake i hullene gjennom skålen og motoren. Sett den femte gjennom akselen. Pass på at hver stang er koblet til med to muttere hver.

5.

Koble motoren om nødvendig. Noen motorer er batteridrevet. Hvis din ikke er, kobler du til en strømkilde. Når motoren rister beholderen, vil vibrasjonen rense messing.

En messing tumbler er en maskin eller en enhet som brukes til å rense messing. Vanligvis har det vært brukt til å rense messinggeværtilfeller. En messing tumbler kan være en som vibrerer eller spinner. En vibrerende er laget av en stor bolle som er festet til en elektrisk motor. Spinnetypen, eller roterende, er opprettet ved å plassere en stor tromme på aksler og spinne med en motor. For effektivitet er den vibrerende en den bedre typen. Det er nyttig at det også er lettere å lage.

Andre artikkelen

Slik gjør du Patio Pavers
Hvordan erstatte skadet helvedesild
Hva slags tre skal du bruke til å bygge en dørramme?
Metal Homes Design Ideas
Hvordan kjøper jeg Euro Loftputer?
Hvor lenge skal konkrete kur?
Hvordan å si om Drywallers hadde en god jobb
Hvordan velger jeg hjemme byggematerialer?
Dekorere prosjekter med gamle golfklubber
DIY: Stone Countertop
Utvendige ideer for et doble bred produsert hjem
Hvordan å si om huset kabling er jordet
John Deere Kjøkkendekorasjoner
Slik installerer du en vegg av perforert hardboard
Vannkledning Installasjon
Slik fjerner skapet dører for å skape plass
Slik installerer du en Marble Tile Countertop
Loftforlengelsesideer
Hvordan legge til Holland Pavers
Hvor mye skal jeg betale for granitt benkeplater?