Hvordan dekorere huset ditt i ulvene

Hvordan dekorere huset ditt i ulvene 

1.

Samle visuelle referanser til noen av design og dekorere ideer. Dette vil mate dine visuelle referansepunkter og forbedre dine ideer. I tillegg, hvis du vil male et veggmaleri av ulvssilhouette på veggen, må du sørge for at du har bilder av hva du vil. Dette vil hjelpe deg når du kjøper maling og tilbehør.

2. < / p>

Beslut på et brennpunkt, som peisen, i stuen eller i stuen. Dette er viktig fordi du vil plassere mange av dine ulv-dekorative elementer i dette området.

p> 3.

Begynn med å velge en lakkfarge som hedrer dekorasjonsordningen. Hvis du har valgt et Southwest d u0026 eacute; cor tema, se etter farger som rød, turkis eller brun. Sørg også for at maling du har valgt for veggene, utfyller veggmuren din hvis du har bestemt deg for en.

4.

Lakk ulvsmuralene på veggen din.

5.

Velg noen kunstverk som har ulver som det primære dekorative elementet. har mange alternativer som malerier eller fotografiske trykk av ulv, men du bør også vurdere noe uvanlig alternativ som hint på ulver. Hvis du ser etter plakater fra filmer som 'Dances with Wolves' eller 'The Call of the Wild', kan du ramme dem og la dem være en del av et bildegalleri med ulver.

Heng en ulvvegg i husinngangen eller en gang for å bringe ulvmotivet inn i det rommet. Disse områdene har høy trafikk, så hvis tapetet av en eller annen grunn faller, vil liten eller ingen skade bli gjort, og området vil få en fargebrytelse fra å ha tapestry hengende der.

7.

Se etter interesse Ng tilbehør som kaste puter eller tepper med ulver. Legg dem på sofaen eller kaste dem over baksiden av en stol.

8. Plukk ut lys eller lysestaker som har ulvssilhouetter på dem og ordne dem på et bord eller peis. Legg til elementer som pinjekegler eller eviggrønne grener til arrangementet for å hjelpe det å knytte seg til temaet.

9. Velg noen interessante ulvformede stearinlys for ditt hus. Du finner disse i butikker som spesialiserer seg i Southwest d u0026 eacute; cor. Du vil henge disse på brennovinduet og legge dem til områder som nær inngangsporten eller på badet for å knytte utseendet til huset sammen.

10.

Søk etter ulvskulpturer med budsjettet i tankene. Disse skulpturene kan bygges av leire, papir mache eller bronse. Legg skulpturen i et fremtredende område i ditt hjem, kanskje i peisen.

Wolver teller blant de mest kjære dekorative ikonene. Spesielt utsmykker stilarter som Southwest bruk ulven som et symbol på den mystiske tegningen av det store utendørs. Disse skapningene står for lojalitet og et liv levde løpende. For de som ønsker å innlemme bildene av ulver i sine dekorative stiler, finnes det en rekke muligheter, både vanlige og uvanlige. Det er blandingen av det vanlige pluss de ikke så vanlige elementene som gjør at ditt hjem ser ut som det egentlig tilhører deg.

Andre artikkelen

Hvordan male Fiber Cement Board Siding
Hvordan bygge en loftsgate over isolasjonen
Hvordan lagre tregulv
Rørbøyningsverktøy
DIY: Peis Remodeling
Slik installerer Styrofoam
Vanlige takstenger
Historie av Radial Arm Saw
Verktøy for rørmontering
Slik Mortise en usynlig kabinett hengsel
Galley Style Kitchen Ideas
Hvordan remodel et bad og kjøkken
Slik beregner du mengden asfalt som trengs for en kjørevei
Hvordan kutte keramisk flis med en våt sag
Slik bytter du badmurer
Installasjonsinstruksjoner for dørramme
Morsomme måter å dekorere soverommet
Hvordan begynne å legge asfalt helvetesild
Federal Government Affordable Housing Grants
Inngangsdørstiler