Hvordan finne gratis ideer om baderom Remodeling

Hvordan finne gratis ideer om baderom Remodeling 

Besøk åpne hus

1.

Sjekk lokal avis (trykt eller online) for områder med mange boliger til salgs i en sammenlignbar eller høyere prisbrakett enn din.

2.

Kjør til et nabolag med flere oppføringer på en søndag ettermiddag, og søk etter åpne skilt. Disse husene er generelt preget av et eiendomsmeglerfirma som betegner åpent hus. Mens dager og tider varierer, søndager mellom 1 og 3 pm er de vanligste tider for åpne hus.

3.

Rundre huset, og ta spesiell oppmerksomhet på baddesignene, så mange boligeiere oppgraderer badene sine like før de setter sine hus på Marker.

Se etter spesifikke elementer

1.

Besøk lokale maskinvareforretninger, uavhengige badearmsforhandlere og brukte hjemmevarehandlere.

p> 2.

Mål størrelsen på den ønskede enheten, og merk dens egenskaper, og utform badet ditt om utseendet, størrelsen og stilen til denne enheten. Hvis du for eksempel blir forelsket i en ultramodern europeisk dusjkabinett med flere sprøytestråler, remodel hele badet ditt med en moderne europeisk følelse, velge armaturer med samme overflate som dusjarmaturer og farger som forbedrer utseendet.

3.

Velg armaturer med samme overflate som dusj eller andre sentrale enheter og farger som forbedrer utseendet.

Bibliotekforskning

1.

Besøk den lokale grenen av biblioteket ditt og finn tidsskriftdelen.

2. < / p>

Bla gjennom alle hjemme-relaterte magasiner for bilder og ideer. Bibliotekene opprettholder ofte abonnementer på flere magasiner og lagrer to til tre måneders 'verdi av tilbake problemer, så sjekk også for eldre problemer.

3.

Sjekk nyankomsten for hjem forbedrings- eller baddesignbøker. Eldre bøker kan bare gi deg daterte ideer, men nye ankomster vil inneholde design som har potensiell levetid.

4.

Se etter arkitekturbøker fra bestemte historiske perioder hvis du vil legge til klassisk stil på badet ditt. For eksempel, søk i bibliotekskatalogen for 'Art deco interiors' eller '1950s hjemmeinnredning.'

Baderom remodeling ide bøker kan være en stor ressurs, men de er ofte dyre hardcovers som bare legger til prislappen til ditt remodel prosjekt. I stedet for å kjøpe en av disse remodelleringsbøkene eller bla gjennom tusenvis av ubrukbare Internett-bilder før du finner en eller to ideer du liker, kan du prøve en mer målrettet tilnærming. Sørg for at du kjenner dimensjonene på badet ditt før du starter søket, slik at du ikke blir festet til et spesielt badekar eller annet element som til slutt ikke passer inn i badplassen.

Andre artikkelen

Chair Rail Painting u0026 Repainting Tips
Slik viser du hvor mange tepper du trenger for tepper
Husmøbler Ideer
Hvordan installere Wood Trim i et hjem
Hvordan å omdanne laminat til granitt flis
Slik legger du keramisk flis på en benkeplate
Hvordan bli med limt laminatgulv med laminatgulv uten lim
Hvordan lage en dør i et soverom
Hvordan å fullføre vegger i garasjen
Hvordan lage en rustikk seng
Tilskudd til solvarme
Hva er fordelene med jordkilde varmepumper?
Malingsproblemer etter fjerning av bakgrunnsbilde
Slik legger du til en rekkverk på en vegg
Hvordan Grind Betong benkeplater
Slik Sand og Paint Tregulv
Slik legger du keramisk gulvfliser i et vaskerom med en dunt drain
Slik reparerer du en krumlende oppkjørselen
Hvordan å tegne Hardwood Flooring Nails
Hvordan remodel et trangt bad