Hvordan kan jeg henge draperier i et teaterrom så lett vunnet? Kom inn?

Hvordan kan jeg henge draperier i et teaterrom så lett vunnet? Kom inn? 

Slik henger du på teaterrommet, så det er lett å komme inn

1.

Mål din Windows. Med målebåndet ditt må du bestemme høyden og bredden på hele vinduet område som du dekker fra topp til sill og side til side, inkludert rammene mellom tett innstilt individuelle vinduer.

2.

Velg draperiene dine. Finn en vinduesbehandlingsbutikk eller nettbutikk som har gardiner og gardiner laget av 'blackout' stoff - trippel eller firedobbelt strikketekstiler designet for å blokkere noe lys fra å passere gjennom. Panelene må være minst to meter lengre enn vinduets høyde. Velg en stil og farge som passer til innredningen av teaterstuen.

3.

Kjøpe riktig antall gardiner. Gå gjennom målingene av vinduområdet ditt. Din totale bredde på gardiner bør være minst tre til fire fot bredere enn vinduet ditt. Kjøp de bredest mulige panelene i stilen og fargen du har valgt. Færre paneler vil redusere antall hull og optimalisere lysblokkering.

4. Drapery Rods and Hardware: Kjøp draperiestenger med en total lengde på en fot lenger enn bredden på vinduområdet. Velg kontinuerlige stenger som spenner over hele vinduområdet hvis mulig. Velg robuste stenger, som draperiene selv er tunge, med monteringsbraketter som strekker seg minst tre til fire tommer fra veggen. Goose nakkebraketter (buet i hver ende) er også et godt valg.

5.

Drapery Rods: Mål målene på veggene dine for plassering av draperi stang maskinvare, sørg for at bunnen av stangen vil være fire til seks inches høyere enn toppen av vinduet og strekke seks inches på hver side. Installer maskinvare og drapery stenger i henhold til produsenten s instruksjoner.

6.

Heng draperiene dine: Sett inn draperipinnene (om nødvendig) eller skyv draperen Y stang gjennom draperingslommen øverst. Legg stenger i festene sine og juster gardinene tilsvarende.

Tips og advarsler

 • Skiss ut en plan for hvordan du ser ut som draperiene skal se når de er åpne og kjøp ekstra paneler for å oppnå et symmetrisk utseende hvis det er nødvendig.
 • Legge til en matchende valance til draperiene dine hjelper i blokkering av lys øverst i vinduet.
 • 'Goose neck'
 • Ikke bruk stengestenger av strekkstang eller innvendige stenger.
 • Bruk alltid veggen ankre når du installerer i arkrock mens du monterer draperiets stangvare for å unngå at parenteser løsner seg under vekten av draperiene.
 • Et teaterrom kan gi timer med kinematisk glede til en husholdning. For å skape en autentisk filmopplevelse, er det nødvendig å blokkere lys fra alle vinduer i rommet. Tykke gardiner --- også kjent som 'blackout gardiner' - som kan blokkere ut 99,9\% av lyset er tilgjengelige i butikkene og online. Når det er riktig festet, vil ditt teaterrom bli opplyst utelukkende av lyset av dine favorittfilmstjerner på skjermen.

  Andre artikkelen

  Definer eiendomsbeskyttelse
  Typer av teppeunderlag
  Slik installerer du en Flyttbar Tile Backsplash
  Ulike karakterer av sandpapir
  Instruksjoner for en Dewalt Miter Saw
  Hvordan legge til Crown Molding til Oak Cabinets
  Hvordan bygge en infrarød paint remover
  Slik oppdaterer du kjøkkenskap til glassdører og sparer penger
  Hvordan male Hallway u0026 tilstøtende rom forskjellige farger
  Hvordan kutte en sirkel i keramisk flis
  Hvordan Tape u0026 Gips Gips
  Hvordan fullføre svart valnøtt
  Country Decorating med røde fargeskjemaer
  Slik bytter du franske dører med skyvedører
  Slik kjøper du Bosch Tools Online
  Slik installerer du en tin tak over et popcorn tak
  Slik installerer du en vask i en laminert benkeplate
  Hvordan Crimp Pex Joints riktig
  DIY Utvide skumisolering
  Hvordan velge en granittplate