Hvordan lager jeg en Wood Box Newel Post?

Hvordan lager jeg en Wood Box Newel Post? 

1.

Sett den elektriske gummisagen i en 45 graders vinkel. Klipp en 45 graders vinkel på den ene enden av 8-by-3-by-3/4-tommers tømmer og 8-by-1 1/2-tommer-for-3/4-tommers tømmer. Sand kuttkanten med en sandblokk med 100-sand sandpapir på den.

2.

Mål fra en lang kant av 8-ved-3-ved-3/4 -Inch tømmer og lage flere merker på 1 1/2 inches. Sett rammekanten på merkene og trek en linje ned midt på 8-tommers lengde. Bor pilothull på linjen med en 1/16-tommers borekrone. Bor et hull 1 tommers fra enden av linjene og en halvveis mellom de to.

3.

Lag flere merker 3/4 tommer fra den lange kanten av 8 -by-1 1/2-tommers-for-3/4-tommers tømmer. Koble merkene ved hjelp av rammekanten og en blyant. Bor pilothull som før.

4. Sett 30-for-1 1/2-for-1 1/2-tommers tømmer på en arbeidsbord. Mål fra den ene enden av tømmeret og lag et merke på 8 tommer. Merk at slutten av tømmeret som bunnen. Lag ett merke på alle fire sider av tømmeret.

5.

Pensel tre lim under merket på den ene siden med en liten pensel. Juster den mitered-enden av en av 8-by-1 1/2-inch-by-3/4-tommers tømmer med merket på 8-tommer. Fest den til 30-by-1 1/2-for-1 1/2-tommers tømmer med ferdig neglene. Fest den andre 8-by-1 1/2-tommer-for-3/4-tommers tømmer på motsatt side av 8-by-1 1/2-tommers-1-1-tommers tømmer. Deretter sikres de to stykkene av 8-by-3-by-3/4-tommers tømmer på samme måte.

6.

Rengjør overflødig lim med fuktighet klut. Mål fra den andre enden av 30-by-1 1/2-by-1 1/2-tommers tømmer og gjør et merke på alle fire sider ved 8-tommer. Klipp den ene enden av den 12-tommers dekorative moldingen i en 45-graders vinkel.

7.

Juster baksiden av kuttet på en lang kant av 30-til-1 1/2-for-1 1/2-tommers tømmer. Merk det der støpemøtet møter motsatt langkant. Sett gjæringssagen på motsatt 45 grader vinkel og klipp brikken slik at den passer. Borste lim på baksiden av støpningen og fest den til stolpen med 1-tommers brads.

8.

Dekker de fire 3/4 tommers kantene på 3 1 / 2-by-3 1/2-by-3/4-tommers tømmer med dekorative støping på samme måte. Pensel lim på toppen av stolpen med pensel. Plasser brikken på toppen av innlegget, så 1 tommers henger over på alle fire sider. Sikre det med ferdig neglene.

Tips og advarsler

 • Sett nagelhodene med neglesettet og fyll hullene med kitt før du legger en finish
 • Slett hele innlegget før du legger en finish.
 • Ikke la kraftværktøy være tilgjengelig for barn.
 • Ikke bruk en finish på innlegget uten riktig ventilasjon.
 • Et fint valg for å kle seg på banister eller trappelegg er å bygge en treboks på nytt. Det er mange forskjellige design å velge, men det grunnleggende er sant for alle dem; hvert innlegg har en topper etterfulgt av dekorative molding, vanligvis rundt innlegget og flere inches ned fra topper. Avhengig av bruken, kan en boks ny post ha paneler rundt bunnen av innlegget. Massivt tre brukes i enkle innleggsdesign, mens en kombinasjon av kryssfiner og massivt tre utgjør de bredere innleggene.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du et kjellerloft
  Slik Stain Kjøkkenskap i rustikk mote
  Fordeler og ulemper med Pot Filler Faucets
  Slik demonterer du en takvifte
  Hvordan å fullføre trapper med laminat
  Slik kobler du en rustfritt stålvaske til en granitt benkeplate
  Installere en treovn skorstein på et tinntak
  Slik installerer du tregulv
  Slik Finish Keramisk Baderom Tile
  Hvordan skrive ut plantemerker
  Hvordan installerer jeg Merola Tile u0026 amp; Glassprodukter?
  Slik konverterer du en badekar i en walk-in dusj
  Saltbox Home Paint Farger
  Hvordan bygge en camper ut av en gammel metal trailer - artikkel 2
  Hvordan runde Tørrvegg hjørner
  Slik velger du riktig gulvflis
  Hva er polymerbetong?
  Installasjonskostnader for kabinettet
  Hook u0026 Loop Sleeving
  Hvordan bygge en gass smeltebrenner