Ideer for å dekorere et hvitt soverom

Ideer for å dekorere et hvitt soverom  Hvite soverom åpner plassen i et rom og skaper en følelse av frihet. Du kan enkelt lage et soverom dekorert hovedsakelig med hvitt for å være en pusterom uten sidestykke av noe annet rom i ditt hjem. Trikset for å dekorere et hvitt soverom slik at det føles koselig, er å jobbe med forskjellige nyanser og teksturer for å skape interesse og skape et innbydende miljø.

Velg Hvit-på-hvitt

Gå for et skarpt, rent utseende med hvit-hvitt. Hvite vegger reflekterer lys, noe som gir rommet ditt et øyeblikkelig løft. Hvit sengetøy kombinert med hvite vegger vil gjøre rommet ditt føles luftig og behagelig. Se etter sengetøy med detaljer eller frynser, for eksempel rør, med et lite fargesprekk for å spille av et annet objekt i rommet ditt. Du vil kanskje bruke en frynse som matcher fargen i en pute eller et bilde. Hvit vindu behandlinger også fullføre dette koselige utseendet.

Bruk fargede detaljer

Hvit er en dramatisk farge som lett vektlegger andre farger du elsker. Bruk favorittfarger som kommer til å skille seg ut i ditt hvite rom og spill av de rene og koselige aspektene av innredningen din. Farget vaser, bilder, planter og puter legger til dimensjon og personlighet i rommet ditt.

Eksperiment med nyanser

Hvit kommer i mange nyanser, og de trenger ikke alle sammen når det gjelder dekorering. Fra perle til krem ​​kan du skape et humør i rommet ditt som er like attraktivt og innbydende som et rom fylt med mange farger. Se etter vindubehandlinger, lampeskjermer og puter i forskjellige nyanser av hvitt. Fargene vil fortsatt flyte sammen uten å se ut som om de er akkurat det samme.

Legg til teksturer

Gi appellen ditt ved å legge til tekstur. Hvit kurv, silke, gasbind eller sheers vil fullføre hvilket som helst rom. Du kan også velge hvite tepper for å gi et rom et ferdig utseende. Behandle tepper med en flekkvakt for å holde rengjøringen til et minimum og hold fargen lys og skarp.

Andre artikkelen

Slik fjerner du kalsium fra et badekar
Riktig måte å tegne et diamantmønster på i en dusj
Renoveringsideer for kjøkken med soffit
Slik bruker du Mitre bokser
Hvordan lage en betongpaviljong trinnvis
Slik organiserer du et skapskap
Brick u0026 Stone Peis Styles
Gjør det selv: Cedar Fence Installasjon
Slik remodeler du et tre-nivå hus
Hvordan treffes Wood Floors u0026 Furniture
Vindu Screen Maleri Design Ideer
Baderom Design Guide
Slik fjerner du Mylar Wallcoverings
Hvordan bygge en Cinder Block Wall
Slik installerer du Saltillo Floor Tile
Marble Vs. Cultured Marble
Slik oppdaterer du kjøkkenet ditt på et budsjett
Hvordan bytter jeg disken på en nordisk industriell vinkelsliper?
Hvordan å dekorere en glass bolle
Arched Window Decorating Ideas