Ideer for en liten soverom

Ideer for en liten soverom  Små soverom utgjør en felles designutfordring og ofte ender malt i hvitt av frykt for å gjøre plassen til for liten. Når du dekorerer et lite mellomrom, vær ikke redd for unike uttalelser og dristige farger, da mange av disse ikke-tradisjonelle designvalgene for små mellomrom kan gi stor innvirkning.

Bruk bruk av veggplass

Installer gulv-til- takbokhyller på en av veggene dine for å skape et lagringsområde for bøker og dekorative gjenstander. Hyllene tjener en funksjonell rolle mens du lager et øyeblikkelig og interaktivt kunstverk. Behandle bare én vegg for ikke å overvelde plass eller inntreng på kvadratfot. Fokusering av den visuelle aktiviteten på en vegg vil tillate andre rom i rommet der øyet kan hvile. Hold ekstra synlig lagring til et minimum for å opprettholde fokuset på rommet. Bruk koordinere lagringsbøller på hyller for personlige gjenstander. Dette soveromsdesignet kan lett bli overveldet med store eller unødvendige møbler, så vær sikker på at du holder deg til det viktigste - en seng, nattbord og et lite byrå.

Legg til farge

Felles bekvemmelighet argumenterer for å male små mellomrom hvite for å unngå overveldende plass med mettet farge. Imidlertid kan et velutstyrt fargeskjema gjøre et lite rom se og føle seg mer cavernous samt koselig. Velg en rik fargetone, men vær klar over primære farger. For å holde øyet beveget rundt i rommet, maler både veggene og taket den samme fargen for å gi fluiditet i rommet. Rike fargesystemer lykkes i godt opplyste rom, spesielt de med en overflod av naturlig lys. Speil og nøye plassert lyskilder kan bidra til å reflektere lyset rundt rommet, noe som gjør det til å virke større. Hold sengetøyne nøytral for ikke å konkurrere med veggene.

Legg vekt på sengen

Lag et fokuspunkt i et lite soveromrom ved å skape et fengslende hodegjerde. Bruk et mønstret tapet på en full vegg og la den fungere som hodegjerde. En full vegg applikasjon vil visuelt utvide en liten plass og gi en utmerket mulighet til å gjøre et dramatisk inntrykk. Større mønstre fungerer best, og velger design med en håndfull farger eller mindre. For et mer tradisjonelt hodegjerde, la veggen være en solid og nøytral nyanse, og gi fokus og visuell interesse med en statelig headboard. Prøv en polstret variasjon for å legge til tekstur til rommet eller en rik trefinish for å jorde utrykket. Uansett hvilken stil du velger, må du være sikker på at den er betydelig nok til å tjene som romets fokus. For minimal vil et design bare gå seg vill og skape et rotete utseende. Sengen blir fokus, så legg vekten på det med rik sengetøy og frodige puter med popper av farge eller mønster.

Andre artikkelen

Torchiere Vs. en gulvlampe
Ideer til en annen etasje hjemme tillegg
Hvordan lage ditt eget rom Color Scheme
Hvordan Powder Coat Steel
Slik fjerner du ikke-malbar Caulk
Slik isolerer du betong kjellervegger
Hvordan sammenligner jeg Avonite og Formica countertops?
Mohawk Hardwood Flooring Installasjon
Hvordan å refinde tre interiør dører
Slik holder du deg kult uten vekselstrøm
Hvordan bygge en Mason Jar Soap Dispenser
Slik løser du Tørrvegg feil
Slik fliser du en badekarvegg
Cons of Vinyl Composition Tile
Hvilken malefarge komplementerer eikskap?
De beste måtene å resirkulere betongplater
Interiørdesign ideer
Hvordan bygge Dome Homes
Slik tilpasser du en kjøkkenøye
Installasjon av keramiske fliser