Ideer til å dekorere et hjemmebibliotek

Ideer til å dekorere et hjemmebibliotek  De fleste ivrige lesere og boksamlere drømmer om å ha et hjemmebibliotek for å holde og vise sine kjære bøker. Et rom som bare er fylt med bøker, er vanligvis ikke så varmt og innbydende som et dedikert hjemmebibliotek. Dekorer hjemmebiblioteket ditt slik at det blir ditt private helligdom hvor du kan lese, studere og slappe av.

Farger

Velg en farge Ordningen er basert på favorittfargene dine, fargene som ser ut til å slappe av mest eller farger som er relatert til et bestemt tema eller dekorasjonsstil. Maskulære biblioteker omfatter typisk tunge møbler og mørke farger. Et strandhusbibliotek kan inneholde lettere farger, for eksempel bekymret hvitt Møbler. Et moderne eller moderne bibliotek kan omfatte mørkt tre eller glass og sølvfinish. Mal veggene i en nyanse som resonerer avslapping med deg. Jordartoner, som forskjellige nyanser av brun eller beige, har en tendens til å være beroligende i biblioteker. , som rødt, fremkaller vanligvis spenning, selv om fargene kan overstimulere sinnet. Trepanel eller fauxfinish kan forbedre innredningen for en tradisjonell eller Old World-følelse.

Temaer

Gi biblioteket ditt på heme å legge til personlighet, hvis du ønsker det. Et nautisk tema er ideelt for noen som liker seiling. Bland noen modellskip i flasker, gamle glober, kart og fyr bokført med bøkene dine. Eller dekorere rommet for å etterligne biblioteket inne i en gammel luksusbåt. Skjell, sjøstjerner og lyse, luftige farger kan bidra til et strandtema. Heng store, gamle kart på veggene og plasser en gammel gulvkloden i et hjørne for å lage et Old World Exploratory Library. Mimic innredningen av favoritt kafé eller bistro hvis du finner deg selv avslappet der. Alt du finner trøstende og avslappende kan bli et optimalt tema i biblioteket ditt.

Hylle

Bruk innebygde hyller som allerede finnes eller designe ditt eget. For eksempel, linje en enkeltvegg med innebygde hyller som går helt rundt et vindu for å skape et naturlig vindusplass og brennpunkt i biblioteket. Bruk katedralen tak ved å bygge gulv til tak hyller og installere en stige. Line bokhyller langs en vegg eller ned i midten av et rom for å fungere som bibliotekshyller og en rompartisjon for personvern. Hyller som har dører på bunnen, er ideelle hvis du har noen bøker, spill, papirer eller andre ting som hører hjemme i biblioteket, men det bør ikke vises. Heng flyte hyller eller en rekke forskjellige formede hyller for et annet utseende som fungerer for en moderne eller eklektisk stil.

Møbler

Komfortable sitteplasser er et must hvis du planlegger å bruke biblioteket. Et stasjonært skrivebord og en komfortabel stol gjør det mulig å skrive og studere. Komfortable lenestoler, sofaer eller kjærlighetsseter kan fylle sentrum av biblioteket eller opprett separate leserom. Plasser sluttbord ved siden av stolene for å holde bøker, sjakksett eller andre elementer du ofte bruker i biblioteket.

Belysning

Tilstrekkelig belysning er viktig i et bibliotek. belysning kan sette et intim stemning i rommet, mens lamper gir oppgavelykt der det er behov for det. Installer spotlights eller spor lys over hyllene for å peke ned på hyllene, vise av boksene. Hver stol eller sete skal ha sin egen lampe hvis det tillater plass.

Tilbehør

Legg til et par godt plassert tilbehør, for eksempel innrammede fotografier, dekorative bokender, vaser, stearinlys og feriememorier, for å tilpasse biblioteket. Inkluder et par kremplanter eller blomsterarrangementer, selv om de er silke. Hvis du legger til noen få tilbehør, kan du åpne plassen og stryke farge, tekstur og interesse blant bøkene.

Andre artikkelen

Slik dekker du en terrasse med en Arbor
Farger som går bra med Wood Trim
Hvordan gjenopprette et gammelt hjem på et budsjett
Hvordan lage betong oppkjørselen reparasjoner
Kan granitt installeres over laminat?
Hvordan bygge et akvarium i veggen
Slik installerer du nye skap
Typer Paint Mixers
Hvordan lage potholders ut av pantyhose
De beste hvite malingsfarger
Slik bruker du et Caulking Tool
Hvordan henge en ytterdør på betong
Slik kobler du en vindturbin til et hjem
Hjem Bar Byggeplaner
Hvordan legge gulvplanker
Hvordan å refinfinere en metall tabell
Hvordan gjenopprette og lagre byggematerialer
Om Vanadium
Riktig måte å installere tregulv på
Hvordan Nail Vinyl Siding