Kirkens Nursery Decorating Themes

Kirkens Nursery Decorating Themes  Å velge et overbevisende tema for kirkens barnehage gjør barna til å føle seg hjemme og gi første gangs kirkebesøkere et glimt på hva ditt religiøse samfunn er. Tenk på hvilke temaer kirkens barn vil forholde seg til, og gi dem en stemme når du velger et tema om mulig. Tross alt vil barnehagen være der de yngste medlemmene lærer sine første åndelige leksjoner.

Jesus elsker de små barna i verden

Dette temaet fungerer spesielt godt for flerkulturelle kirkesamfunn og for kirker med fokus på innbydende folk i alle raser og farger. Dekorér barnehagens vegger med tapet eller en malt grense som viser barn fra forskjellige kulturelle bakgrunner som holder hender. Tegn en stor klokke på en vegg og maler barna som står rundt den med hendene knyttet sammen. Vurder å skape et stort veggmaleri som skildrer Jesus som holder og snakke med barn fra mange kulturer. Dedikere en hel vegg eller en del av den til kirkens barn, la dem dekorere med håndtrykk og signatur. Hvert nytt barn som går med i kirken, skal legge til håndtrykk.

Edens hage og Noahs ark

Barn elsker generelt natur og dyr, og disse to temaene inneholder begge. Bland dem sammen, maler en Noas arkmural på en vegg og en Eden-scene på motsatt side av rommet. Hvis du har tid og penger, må du lage et papier mache-tre midt i barneværelset til å møte under. Kjøp mange tema leketøy for å dekorere rommet, inkludert utstoppede dyr, en to-person båtrocker og plastdyr figurer.

Ti bud

Gi de tradisjonelle ti budene et barnevennlig spin ved å male noen av dem oppe på veggen sammen med scener av barn som adlyder dem. Du trenger ikke å skildre alle budene, men 'Hedre din far og mor', 'Du skal ikke begjære' og 'Du skal ikke stjele' er viktige leksjoner for barna å lære og enkelt å forklare gjennom bilder. For å hedre foreldre, for eksempel, male et bilde av en liten gutt som tar opp lekene sine etter at moren har bedt ham om å rydde opp.

Guds lam

Jesus henviste ofte til sine etterfølgere som sauer og lam, og disse milde dyr legger til et beroligende element til barnas barnehage. Lakk sauer ut til beite, omgitt av idyllisk natur. Vis Jesus som hyrde. Legg et stort oppslagstavle på en av veggene dine, og spør hvert barn som besøker barnehagen til lage sitt eget lam ut av papir. be ham om å sette navnet hans på det og pinne det til brettet for å vise at han er en del av gruppen og en av jesus følgere For å fullføre dette temaet, gi plass med myke, komfortable møbler og gulvputer i luftige fargetoner. Om mulig, beskytt møbler med maskinvaskbare glideklokker slik at utslipp ikke ødelegger utseendet.

Andre artikkelen

Bakgrunnsstiler for store vegger
Informasjon om Tudor Hus
Hvordan male Wood-Burning Ovner
Hardwood Gulv Spesifikasjoner
Verktøy som trengs for å installere en marmorgulv
Slik Sand Betong benkeplater
Slik installerer du ikke limlaminatgulv
Ideer for kjøkkenøyene
Slate Peis Design Ideas
Slik beregner du den årlige kostnaden for strålende varme
Hvordan kutte flis for hånd
Slik legger du på flekker til imitat eikskap
Hvorfor er en dampbarriere brukt under betongplater?
Hvordan å bane ut terrasser og stier
Slik løser du en sinking Foundation
Slik bytter du en blad på en mitsag
Definisjonen av ekspansive jordarter
Slik legger du inn betong benkeplater
Tile Hearth Ideas
Dør- og vinduinstallasjon