Koordinert farge ideer for barn 'soverom

Koordinert farge ideer for barn 'soverom  Et barn kan bruke mye tid i soverommet sitt, leke, planlegge hvordan man skal erobre verden, gjøre lekser og sove. Hjelp barns soverom til å være et ekte fristed med et koordinert farge tema. Planleggingen av fargene til barnets soverom tar litt tid; Brainstorm barnets interesser eller mål og la regnbuen lede deg.

Color FANatic ​​

Hjelpe barna dine rot, rot, rot for hjemmelaget ved å koordinere deres romfarger med de av deres favorittsporter. Paint veggene de forskjellige fargene til laget, for eksempel marine og oransje til Chicago Bears fotballag. Eller maler hele rommet en farge og bruk lagets andre farge for aksenter som vinduer, dørrammer og skapkledder , for eksempel lilla og metallisk kobber til Arizona Diamondbacks baseball team.

Fet teamfarger som svart kan ikke låne seg selv til et avslappende barns rom. Du trenger ikke å gå glipp av koordineringsalternativene, bare tone ned fargene ved å blande i litt hvit maling (lys rød og grå, for eksempel i stedet for svart og murstein rød for North Carolina Hurricanes hockey laget).

Jungle Feber

En barnevennlig måte å samordne farger i et soverom er å ta inspirasjon fra barnets favorittdyr. Uansett om barnet ditt liker lett tilgjengelige familiedyr som kalikakatten eller den eksotiske leoparden, kan du lage et kattemne i rommet med litt av planlegging og maling.For å lage et leopardmønstret rom må du male veggene med den mørkeste fargen, for eksempel en svart eller mørk brun. Når det tørker, har du barn hjelper deg med å kutte leopardens flekker fra klistremerkepapir. Plasser flekkene rundt i rommet og maler hele rommet igjen med oransje til leopardens pels. Du må kanskje gjøre noen frakker for at oransjen virkelig skal skille seg ut.La alt tørke, og deretter avklistre klistremerkene, og avslør leopardens flekker. Dette virker også godt med et nyfødt tema (svart og rød maling med sirkelklistremerker), sebra (svart og hvit maling med diagonale striper med maskebånd) og sjiraffer (brun og gul maling med flekker).

Collegefarger

Et eldre barn kan nyte et rom som er koordinert med sine forventede høyskolefarger. Yngre barn som bare begynner å drømme om en skole (eller som du vil ha innflytelse på å delta i alma materen), kan også ha nytte av kollegium-fargekoordinert rom. Se på høgskolens nettsted for å bestemme skolens farger, de kan også være tydelige i skolens logo eller sportsuniformer.

For å være interessert i University of Florida kan det hende du finner et rom med oransje og blå inspirerende. Å være innenfor staten, er college-temaer oransje og grønt (University of Miami), rødt og gull (University of Tampa) og granat og gull (Florida State University).

Andre artikkelen

Vinyl Stone Siding Informasjon
Slik installerer du et bolig toalett
Produsert boligreglement
Hvordan bruke en roterende laser
Hvordan bygge din egen hage
Hvordan rydde opp en Rusty Metal Gate
Alternativer for gulvmaling
Solvarme Installasjon
Slik bruker du River Rock eller Tumbled Stone Som en back splash
Hvordan kjøpe et helt hus vannfilter og mykner system
Slik legger du til en person i et hustittel
Slik installerer du Iron Balusters
Slik gjenoppretter du en konkret oppkjørselen
Det billigere alternativet til arealmatter
Hvordan bygge en billig rustikk hytte
Slik Pickle-Finish Wood Paneling
Enkel måte å fjerne Baseboard Molding
Slik identifiserer du Torx-skruer
Slik forsegler du en travertin med høyglanset akryl sealer
Slik beregner du gjennomsnittlig vindhastighet fra en vindkjøring