Kule ideer til en Teen Room Makeover

Kule ideer til en Teen Room Makeover  Dekorere barnas rom kan gi et kreativt og morsomt uttak for dere begge for å uttrykke deres kreativitet. Hvis du har fått oppgave med å pusse opp ungdomshjemmet ditt, ta ditt hjerte. Ungdoms voksende følelse av individualitet, pluss en tur til lokalt hus eller varehus, vil gi de nødvendige verktøyene. Du kan gjøre dette prosjektet budsjettvennlig ved å velge noen få store ting og deretter accentrere dem med små, billige tilbehør.

Sport

Hvis barnet ditt lever og puster sport og du tenker på å dekorere rommet ditt, ser du ut ikke lenger enn hans favorittsporter eller hero for inspirasjon. Start redesignprosjektet ved å grave ut noen av hans favorittsporttrøyer. Disse vil gi deg inspirasjon når det gjelder farge. Legg veggene i lagets farger. Bruk lagets logo som dekorativt element for tapetgrenser eller for å legge dekorative detaljer til hans kommode eller pult. Se etter en gigantisk vinylmursticker fra favorittsporterstjernen. Heng sporty elementer som en basketballbøyle, hockeypinner eller ballbatterier.

Manga

Manga tegneserier nyter popularitet blant både unge menn og kvinner. Tegneseriestilen, som ble påvirket av den gamle japanske teatralske formen Kabuki, har karakterer med stilig kostymer basert på militære sokker og intrikate historieplotlines. Det har inspirert mange tenåringer til å samle Manga kunstverk, videospill og annet tilbehør. I tillegg fyller mange en tenåringsartist sine skissebøker med Manga-figurer og drømmer om å bli en Manga-artist. Bruk alle disse innflytelse på å dekorere ditt ungdoms rom i en kul Manga-stil. Start prosjektet ved å gi rommet et friskt lag maling. Typiske Manga farger inkluderer rød og blå. Sett sammen et vegggalleri med sine favoritt Manga tegneserier og plakater. I tillegg rammer noen av hennes Manga-kunstverk og henger det i midten av hennes vegggalleri. Mal japanske tegn på hodegjerde og bordstoler. Finn Manga-inspirerte bookends og knickknacks for hennes hyller. Hvis ungdommen din fortsatt samler fulle leker, legger du til en Manga-fylt leke til hennes seng eller Manga-actionfigurer pluss samlerkort til en skyggeboks for hennes vegg.

Film

Filmer og filmhistorikk er modne med brukbare bilder for en dekorere ordningen. For tenåringen som satser på en karriere som gjør filmer, er et filmmotiv et logisk dekorasjonsvalg. Begynn med å male striper med film eller en filmklemme på ungdomsmuren din. Ta en titt på antikke butikker for svart og hvitt stillbilder fra gamle filmer. Ramme dem og heng dem opp. Dekorer hylene med antikke filmkameraer, stativ, filmbeholdere og andre filmskapende tilbehør. Legg til et par regissørens stoler til hjørnet av rommet for ekstra sitteplasser. Bytt skapdøren med en kopi av et filmgardin. Vri hennes forfengelighet speil i et omkledningsrom speil ved å legge en rekke lys rundt utsiden av speilet.

Andre artikkelen

Rekvisita til Gymnasium Flooring
Slik matcher du malingsfarger
Slik installerer du Granitt Tile Over Laminate
Hvordan kutte laminert gulv i en vinkel
Ideer til å lage en Trailer Veranda
Slik installerer du en Tile Backsplash
Hvordan lage Fingernail Polish hjemme
Medallion Kitchen Ideas
Slik Bytter Keramisk Dusjfliser Med Travertin
Sikkerhetsproblemer for en elektrisk radiantgulv
Vedlagte Patio Ideer
Slik legger du til isolasjon til eksisterende isolerte yttervegger
Hvordan fjerner jeg bakgrunn fra gamle hus?
Slik installerer du basiskabinetter til betong
Tips for DIY Lock Floorboards
Slik kobler du PVC-beslag
Hvordan bytte til en ny teppe
Tips for Camouflage dekorere i et barns soverom
Slik legger du på en skvett
Hvordan lage merkelige eller vinklede kuttene rett første gang du bruker en mal