Slik dekorerer du et Iowa Hawkeye-familierom

Slik dekorerer du et Iowa Hawkeye-familierom 

1.

Mal veggen din med gullfargen til Iowa Hawkeyes. Du kan aksentere rommet ved å male stolen skinner eller vegg lister med svart, den andre laget farge.

2.

Vis lagminner, for eksempel en statue av Iowa Hawkeye fugl eller bare søk etter en håndskåret hawk statue for å aksentere innredningen din.

3.

Kjøp kaster eller stadion tepper i Iowa Hawkeye team farger å kose under mens du ser fotballkampen . Har mange kasteputer eller gulvputer i lagets farger for å gjøre gjestene komfortable når du har en vennegruppe over for å se spillet.

Finn bilder av fotballaget til å montere på vegger eller til og med en utendørs scene av en hawk som sitter langs et gjerdsstrek, vil samordne med sportsdekorasjonen.

5.

Tjene dine gjester eller familie medlemmene popcorn i store keramiske boller med teamlogoen på den. Bruk lagdrikkekopper til å servere drikkevarer når du samles for å se spillet.

6.

Kjøp gulvtepper, klokker, søppelkurver, coasters og annet husholdningsutstyr med teamlogoen på den å vise lagånden din rundt i stuen din.

Hvis du og din familie er ivrige fans av University of Iowa Hawkeyes fotballag, hvilken bedre måte å uttrykke lagstøtte på, så å dekorere familierommet ditt med samleobjekter og teamfarger? Denne typen rom er hvor alle familiemedlemmer kan samle på slutten av dagen for å slappe av og koble til igjen med sine favoritt kjære. Ofte huser rommet TV, stereoanlegg, brett eller elektroniske spill for å underholde familien om kvelden.

Andre artikkelen

Base Cabinet Shelving Ideas
Hvordan lager jeg et undergulvnivå i et mobilt hjem med nytt kryssfiner?
Hvordan teste lysstofrør
Hvordan bygge et innebygd klesskap
Slik installerer du en badekar på et sementgulv
Ideer for maling av en stuepanel
Hvordan bli kvitt milde på cellulær nyanser
Hvordan øke verdien av ditt hjem på et budsjett
Fake Stone Installasjon
Syntetisk Stucco Problemer
Southwestern Kitchen Ideas
Hvordan kutte en rustfritt stålvask
Bord og skodder - DIY
Stair Carpet Runner Installasjonstips
Hvordan lage et innendørs svømmebasseng
Anvendelse av tre i ingeniørfag
Hvordan fjerne tapetlim med stoff mykner
Hvordan skarpe en murbit på en drill doktor
Slik installerer du teppe og teppeprodukter
Hvordan gjenopplive et porselenrør