Slik rammer du en rund speil

Slik rammer du en rund speil 

1.

Bestem speilets diameter ved å måle over den bredeste delen. Trekk en tomme for en ramme som overlapper speilet med 1/2-tommers.

2

Kryss kryssfiner noen få inches lengre og bredere enn din endelige måling. Kjør en spiker inn i kryssfinerens midtpunkt, hvor du setter inn sirkeljigens pivotpunktshull.

3.

Monter sirkeljiggen din på ruteren. Jiggen har en lang rad med hull med diametermålinger, så velg hullet som passer best til måling med større diameter og passe det hullet over neglen i midten av kryssfiner.

4.

Roter jig mot klokka rundt pivotpunktet for å kutte ut sirkelen med ruteren.

5. < / p>

Fjern jiggen fra neglen og sett den på spiken igjen på hullet som stemmer overens med målingen for kortere diameter. Klipp ut en sekund, mindre sirkel, du har nå en 3-tommers bred ramme.

>

6.

Sander rammens kanter. Mal eller flekk rammen, inkludert ryggen, som speilet vil reflektere. Tillat rammen å tørke før du legger lim på baksiden 1/2-tommers innramming av rammen. Senter rammen over speilets ansikt og fest rammen til speilet.

7.

Tillat limet å kurere i minst 24 timer.

Tips og advarsler

 • Hvis du vil legge rammen til fronten av speilet ditt, som vil vise speilens kanter, bruk speilmastikk. Ofte finner du speilmastikk i en patron du må legge inn i en caulk-pistol før du bruker. Mirror mastic er formulert for ikke å spise bort på speilet ditt sølvret tilbake over tid, et løfte andre konstruksjonslim kan ikke gjøre.
 • Bruk beskyttelsesutstyr mens du bruker ruteren.
 • Rund speil gir et blikk av Hollywood Regency Glam til noen plass, men de kan se uferdige hvis du henger dem unframed. Skjære sirkler fra kryssfiner kan virke skremmende, men prosessen er ganske enkel; en sirkeljig tar alt stresset ut av prosessen. Heng det innrammede rundspeilet ditt over peisen din, i ditt pulverrom eller over landingsstripen din for et polert, sofistikert utseende.

  Andre artikkelen

  Hva er fordelene mellom massivt tregulv og bambus?
  Kitchen Ideas i Tulsa, Oklahoma
  Slik installerer du en rørledning
  Baderom Dusj Fliser Ideer
  Hvordan å beregne spindel spacing
  Slik bruker du Joist Hangers
  Ideer for små baderom
  Bygg et lite hjem
  Hvordan velge et ADA toalett
  Å lage Slipcovers for Wicker Møbler
  Hvordan Tynn Oljemaling
  Hampton 's Beach Style Interiørdesign ideer
  Hva er nederlandsk lap sidespor?
  Hvor kan jeg kjøpe en Grip Rite Palm Nailer?
  Slik demonterer du en lagringsstasjon
  Furnace Consumer Guide
  Hardwood Vs. Laminatgulv holdbarhet
  Hvordan figurere opp i kvadratfoten av et rom
  Slik kutter du en Formica Countertop Edge
  Slik installerer du ekstra kabinetter