Slik setter du opp ditt fysisk funksjonshemmede barns soverom for å hvile deg

Slik setter du opp ditt fysisk funksjonshemmede barns soverom for å hvile deg 

1.

Flytt barnet ditt til et rom som er nærmest familiens boareal. Et rom i nærheten av hvor handlingen er, vil bidra til å hindre følelser av isolasjon. Noen familier setter opp en seng rett i Familierom. Hvis du velger dette alternativet, henge gardiner for personvern som kan knyttes tilbake når det ikke trengs. Opprett en romdeler ved å omgjøre sengen på en eller flere sider med rimelige høye bokhylle. Hyllene kommer også til nytte .

2. Gi en rekke puter i forskjellige størrelser for komfort når du ser på fjernsyn eller lesing. Legg om igjen puter under barnet ditt for å forhindre de typiske smerter og smerter som kommer

3. Sett opp en tv, videospiller, bærbar PC, DVD-spiller og hva du ellers har råd til å gi avledning.

p>

4.

Sett inn en telefonlinje innenfor barnets rekkevidde, eller legg til en ekstra linje i mobiltelefonkontrakten din.

5.

Installer et intercom. Hvis dette ikke er mulig, se på grunnleggende toveisradioer (walkie-talkies).

6.

Sett opp et lite kjøleskap innenfor barnets rekkevidde. Hvis dette ikke er i budsjettet, eller hvis barnet ditt har svært begrenset mobilitet, bruk en liten kjøler. Har flere gelpakker frosset for å rotere inn som andre mister sin chill.

7.

Hold kjæledyr i nærheten for fellesskap. Flytt en hund eller kattes mat og vannskål til barnets rom for å trekke kjæledyret ditt til barnets side oftere.

8.

Pak DVDene og CDene dine i CD-lommebøker i stedet for å bekymre deg for å returnere hver til boksen. En CD-lommebok beskytter platene godt og holder dem organisert, men også i nærheten.

9.

Hold klytter, markører, penner, blyanter og tegnepapir i nærheten. < /p>

10.

Gjør spillkort, brettspill og små leker. Teknologien kutter det ikke alltid, og barnet ditt vil trenge samhandling. Lag tid til å spille.

11.

Fortell barnet ditt om å lage en liste over bøker hun vil gjerne lese eller emner hun vil lese om. Så kjøp eller lån bøker slik at hun har lest materiale som passer henne.

12.

Heng et oppslagstavle nær barnet ditt s sengen for å vise gratulasjonskort og andre minnesmerker sendt fra venner og slektninger.

Tips og advarsler

 • Familiebudsjettvinner venter ikke alltid på alle tilgjengelige teknologi. Velg og velg det som gir mest fornuft for barnet ditt og din familie.
 • Ingenting tar plass for ansikt til ansikt, menneskelig interaksjon. Lag tid til å sjekke inn på barnet ditt hele dagen, og Gjør husstandsoppgaver på sengen når det er fornuftig, for eksempel når du legger på klesvask. Hvis isolasjon ikke er medisinsk nødvendig, planlegg lekedatoer med barnets venner ved sengen eller et raskt spill med bursdager med besteforeldre. Korte, men hyppige besøk betyr mye.
 • Et hvilket som helst barn som er i seng, er stor foreldreutfordring, og det er ikke annerledes for en forelder hvis barn også har en fysisk funksjonshemning. Kast ut hver regel foreldringseksperter har for barns rom, sier Kathy Keller, hvis sønn Garrett har hypoplastisk venstre hjerte syndrom og er en barndomsstrokeoverlevende. Målet ditt, i tillegg til å møte eventuelle medisinske behov, er å holde barnet distrahert fra noen smerte eller ubehag og fri for frustrasjon av inneslutning.

  Andre artikkelen

  Wall Anchor Instruksjoner
  Hvor mye skal jeg betale for porselenflisinstallasjon?
  Hvordan velge beste forbedringer i hjemmet
  Slik installerer du støpebestandige fliser over betonggulv
  Slik installerer du en vegghengning
  Hvordan lage Epoxy benkeplater
  Instruksjoner for installasjon av Torch-Down Roofing
  Slik monterer du en tung veske
  Slik fjerner du Carpet Stick Strip Nails
  Slik konverterer du et spisebord til en øy
  Slik bruker du en Caulk Applicator Gun
  Installere Vinyl Siding Utvendig
  Rød og svart kjøkken Ideer
  Slik installerer du T-støping for tregulv
  Slik løser du laminatgulv med en trimmer
  Hvordan lage teppe på trapper
  Ski Lodge Tema Innredning
  DIY Engineered Wood Floor
  Hvordan sette opp en stige
  Slik installerer du en utendørs veggplanter