Space-saving Breakfast Nook Ideas

Space-saving Breakfast Nook Ideas  Når du bestemmer deg for hvordan du sparer plass på kjøkkenet, bør du vurdere å kutte ut et lite område på kjøkkenet til en frokostkrok. Kroken, i motsetning til et kjøkkenbord presset til midten av et rom, fungerer som et sitteområde, bord og samlingssted uten å ta opp så mye plass. Ofte frokostkroker fungerer godt i nærheten av et vindu der naturlig lys kan helles inn for å belyse bordet om morgenen.

Innebygd buet bankett

Bygg en frokostkrok som en halvcirkel ved siden av kjøkkenet. Design et bredt sittegruppe med en åpen, C-formet benk som omgir et ovalt eller rektangulært bord. Legg puter til benken for ekstra komfort, og friske blomster og frukt på bordet gir en lys utseende. Når flere gjester blir til frokost, legg til noen stoler på slutten av bordet som du senere kan fjerne. Dekorer plassen med hyller, bøker, fotografier og annet kunstverk for å legge til karakter og farge.

Kitchen Island

Konstruer en ekstra bordplate i midten av kjøkkenet ditt. Øya fungerer som en matlagingsprep stasjon, lagringsplass og en bordplate for uformell frokost sitteplasser. Vurder å legge til stoler eller avføring rundt det som du kan fjerne når det ikke er i bruk. Du kan lagre stolene i et skap eller plassere dem i et annet rom når de ikke er i bruk for å åpne opp kjøkkenplass.

Firkant Banquette

Monter tre sider av et firkant bord med lange benker, forlater siden av bordet nærmest kjøkkenområdet uten sitteplasser. Dette området kan brukes som spisestue og som et ekstra tellerområde for matlaging. Dekke benkene med puter og puter for en sofa appell. Legg skuffer under bordet for ekstra lagring.

Andre artikkelen

Slik håndterer du risikoer i byggeprosjekter
Porselen Over Steel Bathtub Installasjon
Slik rengjør Serrated Bandsaw Blades
Raffinering av et gammelt tregulv
Hvordan fliser jeg en dormer?
Hvordan lage en kjørebane på en skråning
Slik kjøper du en Cement Mixer
Slik kobler du til et lysuttak
Slik installerer du benkeplater til nye kjøkkenskap
Interiørdesign ideer til en tenåring s Room
Fremgangsmåte for å bygge en betongbord
Snekker Tips for Molding Trim Installasjon
Hvordan lage Cinder Block
Naturlige planter for et ferskvannsakvarium
Slik fjerner du Carpet Stick Strip Nails
Hvordan klippe en kant med pensel
Grunnleggende om Peis Konstruksjon
Gratis veibeskrivelse til å lage en Hall Tree Bench
Arkitektoniske helvetesild Vs. Regelmessige helvetesild
Hvor lavt skal du henge en takvifte?