Spisestue Dekorere for en gård

Spisestue Dekorere for en gård 

1.

Mal veggene. Fremhev det generelle gårdshuset innredningstema ved å male veggene en natur-inspirert dempet farge, for eksempel salviegrønn, himmelsblå, hvetbrun, skyhvite eller landrød. Når du legger et grep av grått til ønsket farge, gir fargen et mykere utseende og skaper en perfekt dempet tone for rommets bakteppe.

2.

Velg rustikk tremøbler. Velg et distressert tre, rektangulært bord til spisestuen med stoler i en pil-bak eller stige-rygg-design. Bondegårdsrestaurantene inneholder vanligvis antikke biter, så velg et bord og stolsett som har en vintage, weathered look for maksimal visuell appell.

3.

Ta med tregulv. Velg distresserte tregulv i lyse eller mørke fargetoner for et forvitret, rustikt utseende til rommet. Forsterk landet føler med en stor, fargerik flettet teppe under spisebordet.

4.

Legg til en hutch. Fyll de åpne hyllene med keramikkskåler, hvite krukker, gamle overføringsretter eller antikke steintøy i fargetoner som utfyller innredningen av rommet.

5.

Heng en lysekrone. Velg en lysekrone i et håndsmelat, mørkt metall i dekorativt design, en gjennomboret tinnstil eller en tidlig amerikansk faux stearinlys med enkle linjer for en aksent til spisestuen din.

6.

Velg gardinstellgardiner, for eksempel swags eller valances i kontrollerte mønstre, lattemønster eller homespun-stoffer.

7.

Legg til kunstverk. Heng innrammede bilder på veggene i gårdshuset temaer, for eksempel roosters, kyr, låver, solsikker, sauer eller epler. Velg rustikk, forvitret treverk og heng dem på øynivå for maksimal visuell appell og optimal nytelse.

Tips og advarsler

 • Et malt tregulv er en favoritt valg i gårdshus. Når det naturlige tregulvet ikke er i god form, kan malingen dekke mange feil og gi gulvet et friskt utseende.
 • Mal på et godt ventilert område for å minimere innånding av lakk.
 • Å dekorere en spisestue i en gård er et prosjekt som bruker elementer av gårdshus-stil interiørdesign, som er en kombinasjon av tidlig amerikansk og landscorer. Farmhouses er et perfekt sted å innlemme denne avslappede stilen, og den forbedrer de enkle arkitektoniske linjene i mange våningshus. Rene design linjer, trelastede treverk, antikke samleobjekter og dempede fargepaletter kombinerer å snu en gårdsmatsal i et sjarmerende rom for å underholde familie og venner i mange år framover.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du betongplater
  Hjemmelaget Bat Houses
  Vindturbinkomponenter
  Slik installerer du en PVC-dusjpanel
  Hvordan velge en veggfarge for en flatskjerm-TV
  Hvordan lage dine egne silisium solpaneler
  Informasjon om Kitchen Paint Ideas
  Slik installerer du keramisk flis over gamle fliser
  Hvor lenge skal en belysningsarmatur være over et spisebord?
  Slik bruker du Painter's Blue Tape på plastvinduer
  Hvordan kjøpe Raw Timber
  Slik installerer du teppstein gulvfliser
  Hvordan bygge en veranda på ditt mobile hjem
  Hvordan lage en utendørs dansegulv
  Family Room Layout Ideas for Realitet
  Hvordan Silence Squeaky Door Hinges
  Hvordan lage dekorative verandaer
  Hva er kvartsittstein?
  Batteriverktøy
  Glass Block Masonry Ideer for baderom