Sports-Themed Bedroom Decorating Ideas

Sports-Themed Bedroom Decorating Ideas  Sports temaer gir mange muligheter for innredning og gir deg mulighet til å legge til elementer som kan byttes ut som barnets smak endrer seg. Når du pynter på et soverom, bør du vurdere plassen du har tilgjengelig, hvilken type sport du vil representere, og atmosfæren du ønsker å lage.

Memorabilia

For et sofistikert tema, bruk antikke memorabilia for å skape en atmosfære som feirer sportens herlighetsdag. Jakt på gamle baseballbatterier og hansker, autograferte baller, gamle baseballkort, bobblehoder, eller lagflagger. Hvis barnet ditt er interessert i et bestemt lag eller universitet, se etter årgangsbiter fra sine idrettslag i dager tidligere: jerseys, plakater, trofeer og minnesballer kan alle gi stor innvirkning i et sports soverom.

Veggmaleri

Et veggmaleri legger til et dramatisk sprut i et barns soverom og kan lett males over som smaken hans endres. Utsikten over et stadion fra første base, kanten av en hockeybane eller et fotballmål er noen ideer. Hvis du ikke har kunstnerisk talent, bruk en projektor til å kaste et bilde på veggen; spore over det med blyant og fyll i med maling. Hent barnets hjelp i prosjektet for å gi det et personlig preg.

Hengemateriell

En av de enkleste måtene å dekorere et sports-tema soverom er å bruke sportsutstyr. Hvis barnet ditt er interessert i hockey Lag veggdekor fra billige hockeypinner fra en sportsbutikk eller butikkbutikk. Lag rack til å vise baseballbatterier på veggen eller heng basketballene fra taket i hjørnet. Heng en liten basketballbøyle på en vegg vekk fra vinduet, og Gi små stoffkurver til henting av spill.

Innrammede jerseys

Hvis barnet ditt spiller sport eller er fan av et bestemt lag, bruk innrammede jerseys som innredning. Du kan kjøpe høyskole og profesjonelle lagtrøyer på spesialbutikkbutikker eller fra skolene eller lagene, hvis barnet ditt er i videregående skole, kan du bruke en jersey fra sitt lille ligatale. Velg en dyp ramme med ekstra plass mellom glasset og matten, brett jerseyen slik at halsen og Nummeret er synlig og sett det inn i rammen. Sm

Veggoverføringsbilder

For barn som smaker raskt, er veggdekaler en rask og enkel måte å legge til dramatiske berører. Dekaler, som er laget av vinyl eller plast med lim, kan fjernes og plasseres uten å skade veggene. Se etter dekaler som reflekterer barnets favoritt sport, for baseball, kan du sette opp baseballs, flaggermus, en hjemmeplade og et livsstildekal av favorittspilleren.

Andre artikkelen

Hvordan lage en tre lagre benk
Slik legger du til et vindu på et bad
Hvordan å fargelegge tre med rike fargen
Slik bytter du underlag
Informasjon om skrutrekkere
Hvordan bygge en Prefab Home
Hvordan riktig installere Cedar Shake Roofing
Hvordan lage plast romerske dekorative kolonner
Hvordan lage en Cement Countertop
Slik legger du på tregulv
Beskrivelser av tepperensing
Tile Vs. Laminat i kjøkkenet
Slik monterer du Plastic Room Molding
Dimensjonale helvetesild Ulemper
Hvordan gulv over en betongplate
Hvordan Bytte En Keyless Chuck på en DeWalt Battery Drill
Betongoverleggsverktøy
Keramisk dusjinstallasjon
Fysiske egenskaper av porselenstein
Slik installerer du bøyle dører