Teen Room Decration Ideas

Teen Room Decration Ideas  Ungdomsårene er preget av en tid for fornyet uavhengighet og en jakt etter identitet. De prøver nye ting, tenker på hva de vil bli etter at de har gått ut fra videregående skole og begynner å utvikle seg selv. En måte hun kan uttrykke sin nye identitet på, er hvordan hun dekorerer rommet sitt. Resultatet er en space hun elsker som reflekterer hvem hun er og fortsetter å bli.

Pink

Mange tenåringsjenter elsker fargenrosa. Fordelen med å dekorere et tenårings rom rundt en farge i stedet for en annen type dekorasjonstema, er du kan tilpasse den slik at den passer til mange dekorasjonsordninger. For eksempel, maler rosa sirkler på veggene, legg til en pels sengetøy og brett ut den rosa lava lampen for et 1960-talls inspirert utseende. Du kan også få tenåringen din til verden av høymote ved å male dristige rosa striper på veggen. til det svarte lakk tilbehør og kjole dummies med antikke hatter eller kule antikke Chanel-drakter for å fullføre utseendet. Uansett hvilken dekorasjonsstil du velger, finnes det mange malingfarger i forskjellige nyanser av rosa, samt rosa tilbehør, noe som gjør dette til en enkel dekorasjon skjema for å innlemme i ditt ungdoms rom.

Skateboard

Hvis ungdommen ønsker hemmelighet for evnen til å kanalisere skateboarder Tony Hawks ferdigheter hver gang han hopper inn på bordet hans, ville et skateboard-inspirert rom passe din tenåring perfekt. Begynn med å bringe denne sporten inn i rommet på en stor måte, du kan enten male en veggmaleri av en skateboarder på veggen eller se etter gigantiske veggvinyler av hans favorittskøytestjerne. Bygg hyller for ham å lagre skateboards, hjelmer an d hansker. Plukk ut sengetøy som inkorporerer fargene fra hans favorittbrett eller fra jerseys av hans favoritt skateboarder. Se etter gulvtepper, søppelkurver og skrivebordstilbehør med skateboarddesign.

Artistens Studio

Kanskje introduserer ingenting artistens identitet mer enn å ha sitt eget studio. Hvis tenåringen din strever etter å bli en kunstner 'når han vokser opp', hjelper han med å komme i gang nå ved å gjøre rommet sitt til et studio. Start med å male veggene. Tenk på et moderne kunstmotiv ved å gå med malingsplatter som minner om Jackson Pollack eller med popkunst inspirert av Andy Warhol. Invester i en plattforms køyeseng. Se etter en med madrassen på toppen og et åpent rom på bunnen. Lag en dyne eller et dyne for sengen som ekko det moderne kunsttemaet du har malt på veggene. I rommet under sengen skal du sette opp en stol, en kunstneres eple og plastruller for sin kunst. Legg på en bokhylle for hans kunstbøker og legg til dekorative knick-knacks som skulpturer av Rodins 'The Thinker' eller Da Vinci's 'Vitruvian Man.'

Andre artikkelen

Hvordan spiker Oak Trim uten å splitte det
Slik konverterer du innfelt lys til et hengende lys
Hvordan kutte økt takfliser
Hvor mye skal det koste å få et bad i?
Hvordan konverterer jeg en 6 tommer innfelt hermetisert lys til 4 tommer?
Trekk eller knotter for kjøkkenskapet maskinvare ideer
Hvordan lage en hjemmelaget Storm Shelter
Zafu Syveinstruksjoner
Kjøkken u0026 Baderom Remodeling Tools
Slik bruker du Klar Mix Betong
Solid Wood Vs. Engineered Wood Floor
Spansk-stil kjøkken dekorere
Slik fjerner du teppe lim fra en tregulv
Slik fjerner du en parkettgulv
Hvordan velge åpen eller lukket Cell Spray Skum Isolasjon
Hvordan remodel Kjøkkenskap
Hvordan installere uferdige tregulv
Slik får du et bidrag til å fikse opp huset ditt
Blomster til sjøen
Kan du grille under en Pergola?