Utvendig Hus Maleri Tips u0026 Råd

Utvendig Hus Maleri Tips u0026 Råd  Maling av utsiden av et hjem, dekk eller garasje kan øke værbestandigheten og endre utseendet på strukturen. Utvendig maleri kan være en kostbar og tidkrevende innsats; riktig forberedelse er ofte like viktig som den faktiske bruken av maling.

Les Maling Instruksjoner

Les instruksjonene som er skrevet ut på malingen du skal bruke før du maler. Oppbevar malingen ved riktig temperatur og lag malingen på riktig måte før bruk. Maling må ofte ristes grundig og omrøres før den kan brukes. Hvis du ikke klarer å forberede malingen på riktig måte, kan det resultere i vannaktig eller klumpete maling. Vær spesielt oppmerksom på tørkningsanvisninger; Omgivende utendørsforhold kan påvirke hvordan maling tørker. Maleri i dårlige forhold kan føre til dårlige resultater.

Kontroller været

Sjekk alltid værmeldingen før du starter en utvendig malingjobb. Maling krever ofte flere timer eller mer å stille inn; Nedbør og temperaturendringer kan føre til dårlige resultater. Vurder å sjekke flere forskjellige værmeldinger. Hvis det er en sjanse for at regn eller godt vær ikke forventes å vare lenge nok til at malingen tørker, vent på en bedre dag. Prøv å fullføre hele malingprosjektet i en malingssesjon slik at malingen tørker under de samme forholdene.

Overflatebehandling

Rengjør alle overflater som skal males før du påfører malingen. Smuss, støv, kvister, gammel maling og annet rusk på overflatene du maler kan forårsake klumper på overflaten. Meldug bør fjernes ved å skrubbe med blekemiddel. Hvis mugg ikke fjernes helt, kan det føre til misfarging etter maling. Områder hvor gammel maling er avfelling av flaking av skal skrapes og slipes grundig til overflatene er glatte. Husk å rydde opp sjetonger og sliping av støv før du legger på maling.

Forhindre feil

Selv de beste malere gjør feil fra tid til annen. Bruk dråper i alle områder du planlegger å male for å sikre at du ikke får maling på feil overflater. Maling kan være vanskelig å fjerne hvis det drypper på porøse overflater som betong eller tre. Når du maler langs kanter, gjelder striper av malerenes tape for å forhindre at feilaktig overflate merkes ved et uhell. Det kan virke kjedelig å bruke tape rundt alle kanter av malingsjobben, men etter at tape er påført, går malingen kantene mye raskere. Tape vil også hjelpe deg med å oppnå rettere linjer langs kanter.

Andre artikkelen

Hvordan velge stein for counter topper
Kobberrørtyper
Slik installerer du en tunge og groove veranda tak
Home Exterior Paint Color Ideas
Pergola Byggetips
Instruksjoner for keramisk fliserapplikasjon
Hvordan velge grønnere energieffektiv Windows
Baderom Caulking Installasjon
Akrylblokker Fordeler og ulemper
Hvordan være grønn på et lite budsjett
Slik reparerer du en Bostitch neglpistol
Hva er en dusjpanne?
Slik fjerner du flis fra en ryggsprut
Slik forsegler Travertine Gulvflis
Hvordan kjøpe et prefabrikkerte trehus
Billige DIY dekorative ideer
Deler av et neoklassisk vindu
Slik installerer du geotermiske hjemmeoppvarmingssystemer
Kunst fra det 15. århundre
Hvordan skarpe verktøy med en beltesliper