Billige Baby Room Ideas

Billige Baby Room Ideas  Å dekorere et barns rom er tiden for å bli kreativ og skape en varm og beroligende atmosfære for barnet ditt. Men hvis du er på et stramt budsjett, kan du føle deg som om du er begrenset til hva du kan gjøre i rommet. Men det er mange måter å dekorere et babyrom på uten å bryte banken. Det krever bare litt kreativitet og noe albuefett, for å gjøre rommet til en koselig ferie for det nyfødte.

Veggmaleri

Maling er en av de billigste verktøyene som brukes til å endre utseendet til et rom, inkludert et barns rom. Ikke bare kan du male veggene i sin helhet, men du kan også lage et enkelt, enestående bilde ved å male en veggmaleri på en stor vegg. En ide for en enkel veggmural er en hagemur. Dette ser flott ut når de er sammenkoblet med myke, grønne vegger. Bruk enten frimerker eller stenciler til å male bilder av blomster, sommerfugler og til og med frosker.

Håndtrykkskunst

En billig måte å dekorere en barnehage på er med hjemmelaget kunstverk, for eksempel å bruke babyens håndutskrifter for å dekorere veggene og møblene. I tillegg er det en måte å skape minner om hvor lite barnet ditt var ved fødselen. Bruk en giftfri håndmalm som du lett kan vaske av hendene. Sørg også for at babyen din ikke gjør det Sett hendene i munnen, selv om det er giftfritt. Hvis ideen om å bruke barnets hender eller føtter ikke lyder mulig, opprett fotspor og håndtrykk, ved å bruke skumutskæringer, anbefaler Magical Childhood.com. Stjerner på taket Ta tak i taket på babyens rom ved hjelp av glød-i-mørke stjerne- og planetdekaler. De er ganske rimelige og enkle å bruke. En annen ide er å bruke stenciler til maler stjernene og planeter i taket ved hjelp av lys i mørk maling. Kjøp både sjablongene og malingen på en håndverksbutikk.

Bok eller kalenderutskrifter

Magical Childhood.com antyder at en enkel og budsjettvennlig måte å lage veggkunst på babyens rom er å kutte ut bilder fra en gammel eller billig barns bok. Du kan kjøpe disse for en krone på ditt lokale biblioteksbutikk. Du kan også bruke bilder fra en kalender med dekorative utskrifter. Legg utskriftene i rammer som har samme farge som svart eller hvitt. Dette vil skape et enhetlig utseende.

Andre artikkelen

Instruksjoner for å bygge heavy duty lagring hyller i en garasje
Hvordan lage en rekkverk for kjelleren
Slik installerer du Handrail Brackets
Blå og grønne Living Room Paint Ideas
Slik reparerer du Cracking Grout i dusjen
Silestone Installasjon
Verktøy som trengs for solinstallasjon
Slik installerer du en flis peis Surround
Slik bryr du seg om Slate Patio
Hvordan dekorere et barns soverom i Pittsburgh Penguins
Hjemmeinnredningsprosjekter ved hjelp av pappkasser
Hjemmemedisiner for fjerning av bakgrunnsbilde
Typer av pneumatiske verktøy
Hvordan lage et hodegjerde med nailheads
Slik installerer TrafficMaster Vinyl Plank Gulv
Slik bruker du en Streamer-stamme for innredning
Slik rammer du et vindu i en innerdør
Hvordan legge innendørs-utendørs teppe
Keramiske fliser
Carpet Runner Ideas