DIY Krysset Glass Coffee Table

DIY Krysset Glass Coffee Table 

1.

Fjern forsiktig glassplaten fra salongbordet og vri den over, slik at du kan se undersiden. Tørk av glasset med en myk klut for å fjerne støv og smuss som kan hindre at malingen stikker.

2.

Påfør et tynt, jevnt lag med knitrende medium til glasset med lange, glatte penselstreker. La mediet tørke i omtrent to timer. Mediet er klart; du kan ikke se det når det tørker.

3.

Lakk et tynt lag av ren, satinfinish akrylmaling over knitrende medium. Mal raskt og jevnt ved bruk av lange penselstreker. Som malingen tørker, vil den strekke seg og bryte i en rekke fine sprekker over glasset. La malingen tørke helt over natten.

4. Legg på to lag klar lakk til det sprukkede glasset for å holde det fra chipping; la hver kappe tørke over natten. Vri glassplaten tilbake, sett den tilbake på salongbordet ditt og nyt.

Tips og advarsler

 • Hvis glassplaten din ikke kommer , flip hele bordet omhyggelig og maling rundt stedene hvor bena festes til glasset. Du kan også male toppen av bordet og fullføre den med polyuretan for å beskytte den mot ekstra slitasje.
 • Glassarbeidere lager sprakkglassvaser, perler, vinduer og mer ved å kaste delvis avkjølt glass i kjølig vann. Den raske temperaturendringen skaper en sprø labyrint av sprekker over hele arbeidet. Imidlertid kan uerfarne glassarbeidere ødelegge sitt arbeid på denne måten. Hvis du vil lage ditt eget kaffebord med sperret glass, kan du gjøre det med maling i stedet for varme og kulde. Resultatene er like elegante og mye enklere.

  Andre artikkelen

  Slik reparerer du lys saber på miniatyrer
  DIY Crown Molding Installasjon
  ADA tilgjengelighet retningslinjer for lekeplasser
  Hvordan lage en House Layout Plan
  Slik installerer du en dampbarriere under et betonggulv
  Hvordan designe interiør dører
  Hvordan finne et hus i landet
  Hvordan feste et skilt til betong ved hjelp av ermeankre
  Interior House Paint Colors
  Tepper fra Sverige
  Instruksjoner for bygging av konkrete trinn
  Hvordan velge Paint for soverom
  Beste Louisiana Farmhouse Plans
  The Best Sandpaper for Sliping Porselen Tile
  Installasjonsinstruksjoner for Garage Door Opener
  Kan du Tung Oil Over Urethane?
  Slik remodeler du kjøkkenet i et gammelt hjem
  Friske ideer for et bad
  Hvordan lage en lyspære skygge
  Typer av taklister