Drapery Ideas for Large Windows

Drapery Ideas for Large Windows  Store vinduer kan være en fordel for alle hjem. Siden de er store gir de mer naturlig lys inn i rommet. De gjør et rom luftig og lyst og lar rommet føles romslig og innbydende. Store vinduer er pittoreske og fungerer som gatewayer til utsiden av hjemmet ditt.

Stoff

Et mer vanlig alternativ for boliger med store vinduer er stoffvindubehandlinger. Draperier, gardiner og ren gardiner er blant noen av de mer populære valgene som til dels skyldes deres allsidighet. Hvis rommet ditt har høyt fuktighetsinnhold, for eksempel i kjøkken eller bad, bruk deretter lettere stoffer siden de ikke beholder fuktighet. I rom hvor personvern er en faktor, blir det tyngre stoffer som tyngre alle bekymringer. Vær oppmerksom på at hvis vinduet er i direkte sollys, kan det forsvinne gardiner eller gardiner som er mørkere i fargen. Imidlertid er tyngre stoffer godt isolert. Hvis du velger riktig farge, stil eller tekstur, kan de legge til karakter og sjarm til enhver innredning.

Draperier, gardiner og persienner

Gardiner er en allsidig vindubehandling; de kan holde lyset og varmen i, noe som er en tiltrukket egenskap i de kalde vintermånedene. En vanlig gardinform er de to panelgardinene som henger på hver side av vinduet og holdes åpne av tiebacks som vanligvis er laget av samme stoff i en kontrastfarge. Kafé-stil gardiner dekker bare nederste halvdel av vinduet. Cafe gardiner kan sammenkobles med en valance for større vinduer. Hvis du har et merket stort vindu, er skreddersydde gardiner en løsning. Draperier fungerer som vindubehandlinger for store vinduer; De er tilgjengelige i store mønstre og tunge design. For store vinduer i barnas rom og kjøkken er bomullsdyner det fornuftige alternativet, siden de er enkle å vaske. Hvis du er ute etter en 'grønn' vinduesbehandlingsløsning, tilbyr persienner flere alternativer. Øko-vennlige persienner kommer i enten papir, jute eller bambus. Blindene gir et koselig utseende til alle rominnredninger. Horisontale persienner krever mindre plass, noe som gjør dem lettere å bruke, mens vertikale persienner passer best for store vinduer.

Dekorative vindubehandlinger

Legg til en kreativ Ta kontakt med vindusbehandlingsdesignet med honeycomb-nyanser. De sekskantede cellene sørger for tilstrekkelig isolasjon, lysstyring og privatliv. En annen dekorativ vindusbehandling er ballongtoff nyanser. Disse nyanser gir vinduene et mykere utseende.

Andre artikkelen

Dekorative Hus Maling Farger
Hvordan reparere Tile Grout Yourself
Ulempene ved geotermisk kraft
Hvordan får jeg trægulv installert i New York City?
Forskrift om plassering av varmtvannsberedere
Hvordan kutte installert flis
Glassblokk i badinstallasjon
Silver Bedroom Ideas u0026 Designs
Om Siding With Cedar Shingles
Hvordan lage Venitian Plaster
Hvordan bygge verktøylagring
Slik installerer du en metallport til et eksisterende trepost
Slik dekker du eksisterende keramisk flis med marmor
Design Prosessverktøy
Problemer med glassetsing
Enkle tips og ideer for å dekorere en rustikk Country Lodge Home
Slik dekorerer du en Multi-Face Peis Mantel
Hvordan Lære Tørrvegg Finishing
Hvordan å endre en hardvedgulv farge
Classic House Paint Colors