Enkle Nursery Ideas

Enkle Nursery Ideas  Når du pynter på barnehage, kan det være vanskelig å finne tid og penger til å investere i designprosjekter når du behandler graviditet og forbereder deg til en ny baby. Når du utformer barnehagen, fokuserer du på enkle prosjekter som legger til stil uten å kreve store modifikasjoner. Som en ekstra fordel vil dette muliggjøre enklere designendringer nedover veien.

Dekorativ rockestol

Når du designer barnehagen, er det enkelt å legge til interesse og farge ved å velge en godt bygd gyngestol. En gyngestol er en viktig del av et barnehage, og du vil tilbringe mange dagtid og natttid som sitter i det med barnet ditt. Se etter en stor, komfortabel versjon som gjør det mulig for både deg og ditt nyfødte å slukke under matingen. Fordi stolen er et stort element, kan det være et stort designelement. Velg polstring i et mønster og en farge som passer til din valgte atmosfære: myk og trøstende, fet og fargerik, eller dempet og elegant.

Fokuspunkt

Barneseng er det naturlige kontaktpunktet til barnehagen; det er stedet besøkende automatisk vil gravitate når de slutter å se den nye babyen. For en slående barnehagedesign, bruk krybben og veggen over krybben for å lage en designerklæring. Hold det enkelt, men dramatisk: velg en innrammet svart og hvitt bilde i paraply med malede metallmonogrambokstaver, eller se etter en kunstutskrift som bruker myke farger og former. Se etter sengetøy som koordinerer med veggkonsten for å lage en sammenhengende setning.

Området Rug

Et interessant område teppe kan legge øyeblikkelig stil og karakter til barnehage uten å kreve mye innsats. For en enkel måte å forankre designet, velg et teppe i et lyst farge eller dristig mønster, ekko farge eller mønster i elementer rundt rommet. Hvis du har en rødt teppe, for eksempel, kan du knytte rommet sammen ved å inkludere en rød fotoramme, rød gyngestol og en eller to røde vaser.

Kakerfarger

I stedet for å utforme et komplekst fargeskjema, velg sengetøy, krybbe, gyngestol, skiftbord og andre designelementer som er alle nyanser av krem. Dette vil gi et mykt, avslappende miljø og vil tillate deg å plukke opp forskjellige elementer som du kommer over dem uten å bekymre deg om fargekamp. Du kan gjøre det samme med en hvilken som helst myk farge: blues, pinks og greener fungerer godt i barnehager.

Navnvisning

Hvis du har navnet på babyen du har valgt, kan du lage et enkelt og pent stykke vegg kunst å henge over krybben. Finn pre-cut tre bokstaver, som kan kjøpes på noen håndverk butikk, og male i myke farger. Bruk en kraftig stifter til å feste to båndstykker til baksiden av hvert brev, og bind dem sammen øverst for å lage en bue som vil doble som en vegghenger.

Andre artikkelen

Akryl Impregnert Hardwood Floors Fordeler og ulemper
Hvordan måle Base Board Molding Miter Cuts
Hvordan bygge din egen hytte
Konstruksjon Laserverktøy
Hardwood vs Bamboo Floors
Slik bruker du en 220 4 Wire Breaker Box
Slik planlegger du innfelt lys for et kjøkken
Hvordan fungerer en Biscuit Joiner?
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Makeover Ideer for et lite bad
Baderom Ideer for dampdusjer
Hvordan dekke skap dører
Historisk Håndverkere Hus Maling Farger
Hvordan sjekke et hus eller en enhet til salgs
Hva er klart blandet betong?
Ny Konstruksjon Rengjøring Sjekkliste
Teppe Gulv Typer
Den beste måten å vise fuglplater på
Hvordan lage et sementfond
Hvordan spare penger ved å redde