Gratis dekorative ideer til soverommet

Gratis dekorative ideer til soverommet  Budsjettene er stramme, men det betyr ikke at du må sette en skremmende stopp på dine pyntprosjekter. Vurder å bruke gjenstander fra andre områder av huset, se på hva du har i et nytt lys, og tenk litt utenfor boksen.

Vinstativ

Vri en metall vinstativ inn i en gjenstand med ekstra lagring og farge. Fyll krokene til vin med rullehåndklær eller tee skjorter. Alternativt kan du bruke krokene til magasiner eller fylle dem med tørkede blomster .

Bord Linens

Gå gjennom din samling av duker, løpere og servietter for å se hva som kan brukes som sengetøy. En blonderduk som er foldet over bunnen av trøsteren, gir et snev av luksus. Lag et bord Løft broderte servietter sammen og bruk som små dekorative pute dekker. Trim en duk i 8-tommers brede striper. Fold over de raske kantene av strimlene og jern. Fest strimlene til midten av puddersømmer for en skikk se.

Blomster

Blomster fra hagen din er gratis. Sett en vas på hver nattbord og kanskje en på kommode. Klipp blomster fra hagen din og fyll vasene to ganger i uken. Klipp blomster og blomstrende grener fra busker, trær og andre anlagte planter, og ikke bare fra ettårige og stauder. Hvis ikke mange blomster blomstrer, fyll vasene med grønt og en enkelt blomst.

Juledekorasjoner

Se på juledekorasjoner i nytt lys. Mange av dem kan brukes hele året uten å skrike Happy Holidays. Pile gull eller sølv perler garlands i høye glass stearinlys holdere. Eventuelle fargebelagte kranser vil fungere hvis det passer innredningen din. Se på dekorasjoner som ikke finnes i typiske julformer. For eksempel lage en mobil fra fiskformede ornamenter i blues og greener. Eller bruk dekorasjonene som tiebacks for vindubehandlinger.

Andre artikkelen

Alternativer for etterbehandling kjeller gulv
Fordeler med solvarmeinnsamling
Trinn for å bygge et sett hjemme
EPA WaterSense-sertifisering
Creative Mantel Decorating Ideas
Crown of Thorns Starfish Fakta
Slik bor og så betong
Slik rengjør du en Loddemåle Tips
Ideer for å oppdatere kjøkkenbordet
Hvordan kutte beholdere i et speil
Hvordan legge til flis eller marmor til peis mantels
Hvordan bygge et energi-uavhengig hus
Slik installerer du Hardiplank Shakes
Slik installerer du flis over en tunge og groove undergulv
Slik monterer du et badveggskap
Hva er Engineered Hardwood?
Slik bytter du en overmount Baderomsvaske
Hvordan å beregne for baderom avtrekksvifter
Slik feilsøker du en luftkompressor som ikke har noe uttakstrykk
Hvordan kalkes for murverk