Great Room Decorating Tips

Great Room Decorating Tips  Et flott rom er de viktigste oppholdsrommene for underholdning, avslapping og spisestue, alle rullet inn i et stort (eller stort) rom. Den store åpne planløsning gir god plass, men har ulemper. For eksempel kan det være en utfordring å dekorere.

Proportioner

Hold møblene i forhold til rommet. Det betyr ikke at du trenger å bruke en stor, sirkulær sofa. Det betyr imidlertid at minst noen av stykkene skal være vesentlige i størrelse. En 7-fots sofa, overdimensjonert stolen og 4 fot kaffebord ser ut som det tilhører rommet. En 4-fots kjærlighet sete med en liten rett bak stol og et 2-fots firkantet sidebord vil bare se bort.Hvis det store rommet har høye tak, varierer høyden på de høye møbler, slik at øyet ikke reiser i en rett linje rundt toppen av hvert stykke.


Hold vindu behandlinger det samme for hver av vinduene, selv om de er forskjellige størrelser. For personvern, bruk persienner montert på formen på vinduet og deretter overlappe gardiner fra gulv til tak, eller i det minste fra noen få inches over toppen av det høyeste vinduet til gulvet.

Opprett rom

Tenk på funksjonen til hvert av områdene i det store rommet. Det kan være et sted for spill, et stille hjørne for lesing, en krok for å se hagen, spisestue og så videre. Opprett mellomrom, eller rom i rommet, for hver av funksjonene. Ellers kunne det store rommet ende opp som en hotelllobby med mange sittegrupper og ingenting annet. Bruk arrangementet av møbler og områdets tepper for å definere atoom. Ett område kan håndtere flere formål. Spisestuen kan også gjøre dobbel plikt som plass til å spille spill.

Sesongmessige endringer

Bruk nøytrale farget stoff og veggfargestoffer. Som årstidens endring, bytt tilbehør, inkludert slipcovers, for å gi det flotte rommet et nytt utseende. Velg en palett for dine aksentstykker, for eksempel puter og tilbehør, som har lignende toner for konsistens. For eksempel: Din grunnleggende aksent fargeskjemaet kan være blått og korall. Lys det blå til et pulverblått og korallen til fersken til våren. Legg vekt på mer blues om sommeren for å avkjøle rommet. Forsterk korallet for å brenne oransje og kaste inn aksenter som er nesten røde for høsten.

Hold deg unna veggene.

Store rom har mye veggplass. Varier plasseringen av møblene slik at den ikke alltid plasseres mot veggene. Ellers er det igjen en stor hul i midten av rommet. Vinkle sofaen foran TVen i stedet for å lagre den opp til en vegg. Ta stolene i lesekroken foran et vindu.
Sett inn det store rommet fra inngangspartiet for å se hvor gjestfri det er for gjestene. Mange familier bruker ikke inngangsdøren fordi de alltid går inn og ut av garasjen. Sørg for at minst ett sittearrangement står overfor inngangsveien.

Andre artikkelen

Hvordan lage et dusjgardin ved hjelp av ark
Små bad Remodeling ideer
Sammenlign Vinyl og laminatgulv
Gjør en svigeriseksuell økt verdien av hjemmet ditt?
Ladder Sikkerhet og bruk
Stiler av viktorianske hjem
Bedroom Decorating Ideas for Burgundy Gardiner
Slik bytter du popcornloft uten å skrape
Hvordan separere to stykker PVC-rør limt sammen
Hvordan å kutte badet speil
Hvordan sette et kjøkkenskapsdør på en oppvaskmaskin
Instruksjoner for å bygge heavy duty lagring hyller i en garasje
Installere en peisblåsere
Slik dekker du innvendig trepanel inne i et hjem
Maling ideer for svart og hvitt rom
Hvor får du billige soverom
Hvordan måle for trinnrisikere
Vindgeneratorstøtte
Informasjon om husisolasjon
Klassifikasjoner av fluorescerende ballaster