Hva er Faux Wood Shutters?

Hva er Faux Wood Shutters? 

Materiale

Faux wood skodder er laget av et polyuretan materiale, som er en sterk plast. Menneskeskapte, det er et komprimert materiale som er konsistent fra kjernen til utsiden. Hvis en faux wood shutter må kuttes et sted, vil det i motsetning til malt eller beiset tre ikke kreves i farger eller flekker.

Vilkår

Dekorative skodder - brukes om hverandre med 'faux skodder', 'dekorative vindu skodder 'og' dekorative hus skodder '- er bare for dekorative formål. De er ikke-funksjonelle. Fast på plass, lukker skodder ikke og lukker, og hvis de er louvered, flytter louvers ikke.
Selv om noen faux wood shutters er bare dekorative, er andre funksjonelle. Faux shutter maskinvare er reprodusert for å se ut som ekte tre maskinvare. Faux tilt stenger gjengir de vertikale betjeningsstolper i midten av faux louvered paneler.

Typer

Faux wood skodder kan brukes utendørs for å forbedre utseendet på huset eller innendørs. Innendørs kan de erstatte nyanser og gardiner eller skape et bakteppe for gardiner. Fordi de er vanntette, er faux wood skodder spesielt nyttige i kjøkken og bad, de to rommene hvor de fleste fuktighet samles og de fleste byggepenger blir brukt.

Hovedfordeler

Utendørs skodder over tid vil sannsynligvis utvide, kontrakt, vrid eller sprekk på grunn av værforhold. Til slutt vil reparasjon eller omsmøring være nødvendig. Faux wood skodder er upåvirket av værelementer. Ingen fargestap eller fading vil oppstå, og når de vaskes med et mildt rengjøringsmiddel, gjenopprettes den opprinnelige lysstyrken. Faux wood skodder behandles med støvavstøtende, og i motsetning til tre, vil støvpartikler rett og slett flyte forbi dem.

Andre fordeler

Laminatene på louvered tre skodder er stiftet til rammene; i faux rammer, de er festet av lim. Over tid, louvers skille fra sine tre rammer, i motsetning til faux skodder. Faux tre skodder er også tilgjengelig i mange stiler, alt fra gammel hytte til et moderne utseende med blekemiddel aksenter. Alt i disse skodder er vanntett: lameller, rammer og mekanismer. En annen stor fordel er at faux wood skodder er mye rimeligere enn ekte skodder. Faux - som betyr falsk eller falsk - tre skodder ser ut som tre, men er ikke laget av det. Snarere er de produsert av en rekke nye kompositt- og syntetiske materialer som ikke er tilgjengelig tidligere, da møbler og dekorative behandlinger ble laget av produkter, enten kuttet eller utvannet. På grunn av de mange fordelene som faux woods har over autentiske skoger, har de blitt populære. De kan brukes innendørs eller utendørs og er tilgjengelige i et stort raseri av farger og stiler.

Andre artikkelen

Belysningsteknikker og estetikk
Typer av trådløse driller
Slik installerer du Bullnose Tile Baseboards
Slik syr dude på et bånd
Slik setter du keramisk flis over tregulv
Verktøy som brukes til skulpturmetaller
Hvordan kjøpe Solar Panel
Silestone Vs. Granitt
Farger som passer med oransje
Hvordan installerer jeg Stone Mold Veneers?
Hvordan kutte Vinyl Tile å passe
Hvordan opprettholde skifer gulv
Hvordan å gjennomgå en vellykket House Flip
Om gammel verden, fransk land og toskansk innredning
Hvordan lage en peis i en stue planløsning
Remodeling ideer for en Ranch House
Slik installerer du betongblokkblokker
Deler av en Tyler Dør
Metoder for å løfte takmateriale på tak
Hvordan bygge et hus i en flom