Hvordan Estimere Gulvteppe til Trapper

Hvordan Estimere Gulvteppe til Trapper 

1.

Mål bredden på den første trappen, fra ende til slutt. Skriv ned måling.

2.

Mål lengden på den første trappen ved å plassere enden av det fleksible målebåndet på trappens bakside, løp det opp foran trappens stiger, bøyer båndet over trappens kant, og kjører det langs strekningen i trinnet til du kommer til bunnen av neste trapp. Hvis trappene dine har en leppe, spør noen om å hjelpe deg med å holde målebåndet nede, slik at du kan få en nøyaktig lengdemåling. Skriv ned målingen.

3.

Multipliser lengden med bredden, ved hjelp av kalkulatoren. Dette vil gi deg trappens område. Ta områdemåling og multipliser det ved antall trapper du skal teppe.

4.

Finn området for uregelmessige trapper i trappen din ved hjelp av samme metode som du gjorde i trinn 1, 2 og 3. Skriv området for den uregelmessige trappen ned.

5.

Legg til området for uregelmessige trapper til områdemåling du ankom på i trinn 3. Dette er det totale området av trappene.

6.

Del målingen (i fotene) du ankom i trinn 5 ved nummer tre ved hjelp av din kalkulator. Tallet du får er antall meter av teppe du må kjøpe. Siden teppet vanligvis selges av gården, vil denne målingen gjøre det enkelt for deg å bestemme prisen på teppet.

Tepper trappene dine kan være dyrt, så vær sikker når du bestemmer deg for å gjøre investeringen du kjøper, bare så mye teppe som du trenger. Den beste måten å gjøre dette på er å få nøyaktige målinger for å bestemme hvor mye teppe du trenger. Heldigvis er måling av trapper for teppe relativt enkelt og krever bare grunnleggende materialer.

Andre artikkelen

Hus Remodeling Prosjekter
Slik installerer du et Toto Soiree toalett på en flisegulv
Steelers Bedroom Ideas
Mest ettergivende gulv for hjem
Hvordan å gjennomgå en vellykket House Flip
Hva er forskjellen mellom Joint Compound u0026 Plaster of Paris?
Slik installerer du Garage Isolasjon
Hvordan henge gipsvegg Den enkle måten
Slik legger du flis på en inngangsvei
Slik bruker du treskjæringsverktøy
Bathtub Refinishing Ideas
De beste hvite malingsfarger
Hjemmelaget Peis Mantle Ideas
Slik beregner du fra tommer til firkantede føtter
Hva er Percale?
Hjemmekino design tips
Slik fjerner du Gorilla Lim fra hud og tre
Slik bruker du Goldwell Color
Orbital Sliping Techniques
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trims