Hvordan å designe toskanske stil rom

Hvordan å designe toskanske stil rom 

Stue

1.

Arbeid på veggene først. Hvis du ikke vil fullstendig reparere veggen din og male hele overflaten med en teksturert maling eller fliser den med en teksturert terracottaflis, gjenskap det samme designet ved hjelp av veggdekaler. Legg veggdekaler tilfeldig på strategiske steder, for å gi rommet et sjarm, følg instruksjonene på dekalpakken. De blir lett fjernet uten å skade veggen.

2. Legg til stykker i stuen din som har organiske metaller, som f.eks. tre lamper, keramiske vaser, keramikkskåler eller smijerns lysestaker. Bruk farger som er varme og innbydende, for eksempel nyanser av rød, gull, russet eller skoggrønn.

Heng smijerns sconces og bilder som har scener som ligner det toskanske landskapet.

4.

Dekorer rommet med møbler som tilbyr den autentiske toskanske følelsen. Velg møbler som har distressed finish og Rustikke møbler med flislagt maling, med sjarm og stil, ikke gammel og loslitt, er det du leter etter.

5. Legg til teksturerte puter til møblene i varme naturlige farger av røde, brune, gull og grønne.

6. Legg et stort potteplante i den levende rom hvis du har et solrikt hjørne. Hvis ikke, plasser mindre planter i terrakottapotter rundt rommet i tilfeldige områder.

7. Legg til en toskansk stilbrettfontene til et aksentbord, salongbord eller peis mantelen. Disse krever lite vedlikehold og legger mange poeng til den toskanske stilfaktoren til stua. Du kan kjøpe bordtoppfontene på nettet eller i en hvilken som helst spesialfontenebutikk.

Kjøkken

1. Vis vinflasker på skap eller i vinhyller på kjøkkenet. Uansett hvor stor eller liten kjøkkenet ditt er, vil dette legge til en toskansk stil. Vis dem i grupper på tre eller fem. Merkelige tall er mer behagelig for øyet når du pynter.

2. Legg ut en keramisk eller keramikkskål med friskt, crusty brød. Dette tilfører aromaen og klagen til kjøkkenet.

3. Bruk grønne på kjøkkenet for å legge til den toskanske innredningen. Grønnen kan være levende eller imitasjon og kan inkludere elv ved å gå langs toppen av et skap eller gå ut av en keramisk krukke og ned på siden av en teller eller en stor plante i kjøkkenkroken.

4.

Dekorer bordet med en toskansk stil-bordlerunner. Hvis du ikke kan finne en med toskansk design, kjøp en i en solid skygge av rødt, olivengrønn, gull eller bronse. En strukturert stoff vil også fungere godt.

p> Dekorer strykevernet med veggdekaler som skildrer bildene i toskansk stil. Dette er et ideelt sted å dekorere som ofte glemmes.

Soverom

1. < dekorere med naturlige toner, for eksempel brun, salvegrønn eller rød eller oliven.

Bruk teksturer som ruskind og skinn med sengetøy, veggbekledning eller noen møbler i rommet.

3.

Heng et speil i rommet. Speilene legger bevegelse til et rom og gjør et rom ser større.

4. Legg inn planter i rommet for å legge til grønt. Dette bidrar til å myke veggenes kantkanter og bringer utendørs inn.

>

Legg til lamper og romantisk tilbehør, for eksempel lysestaker eller personlige minnesmerker.

Drama og elegant gammeldags sjarm er lidenskapene bak den toskanske designen. Rom som er dekorert med italiensk toskansk stil har et effektivt 'levet i' utseende. Rommene har farger som er inspirert av naturen. Hvis du liker å eksperimentere med rike farger og teksturer, er dette en fabelaktig designstil å omfavne. Fra kjøkkenet til soverommet, vil du nyte dekorasjon med det elegante, men rustikke utseendet til Italia, det er glatt på øyet og lett å lage.

Andre artikkelen

Slik installerer du Mesh Backed Tile
Hjelp med maling og dekorering
Historien om Toile Fabric
Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
Betong Resurfacing Informasjon
Nautical Lighting Ideas
Slik fjerner du bakgrunnsbilde fra vegger
Tabell Tips
Kjøkken Remodeling Statistikk
Billige maleri teknikker for å oppdatere kjøkkenskap
Stone Peis Ideas
Hvordan bygge med Cement u0026 Chicken Wire
Gjør det selv planlegge planer
Slik bytter du en 120 volt elektrisk utgang i hjemmet ditt
Hjemmelaget Tre Konserveringsmidler
Verktøy for fjerning av lokket av metalltrumle eller fat
Slik bruker du en Sears Craftsman belte sander
Slik installerer du travertinfliser på en dusjvegg
Slik kobler du en 220V 30 Amp kretsbryter
Marokkanske soverom Ideer