Hvordan brenne venetianske gips

Hvordan brenne venetianske gips 

1.

Forbered deg på å begynne å brenne når gipset er klebrig, før det venetianske gipset tørker. Dette bidrar til at du ikke overgår gipset og legger uønskede merker eller rygger etter hvert som det begynner å sette inn. Arbeid i små områder, og få noen til å hjelpe deg hvis det er mulig.

2. Bruk en ren stålspatel, gå over området som holder stålspatelen i en fem graders vinkel. Gni raskt i en sirkulær bevegelse mens du legger trykket på spatelen. Du begynner å legge merke til at en glans begynner å dukke opp over overflaten mens du brenner - graden av glans vil variere i forskjellige områder av gipset - og fargene vil begynne å utdype seg i noen områder. Jo mer du brenner, den mer overflaten vil glø med glansen eller polen du oppretter med stålspatelen. Brennstoff til du har nådd ønsket glansnivå. Du kan også bruke en superfin (# 0000) stålull for å brenne. Stålull har en tendens til å blande fargevariasjonene mer og få mer av en glans enn en stålspatel.

3. Fortsett å brenne til du har oppnådd glansen eller polishen du ønsker, men vær forsiktig så du ikke kaster gipset som du brenner. Jo mer du brenner, desto mer slitesterkt blir det venetianske gipset.

4. Bruk et tynt lag av plastgips over et område hvis du ved et uhell kaster eller plaster gipset. Gjenta trinn 1 til 3.

Rengjør overflaten med en myk, ren klut for å fjerne rester fra brennende etter at gipset er tørt og før det forsegles.

Tips og advarsler

 • Lag Sørg for at stålspatelen er ren og fri for rust. Alt smuss eller misfarging på spatelen vil dukke opp i gipset når du brenner.
 • Siden det finnes forskjellige former for venetisk gips, må du følge instruksjonene som kom med det venetianske gipset du bruker.
 • Hvis du bruker en syntetisk forsegler, må du prøve forsegleren på et uhyggelig plaster for å sørge for at det ikke forandrer fargene på gipset eller la uønsket glans.
 • Bruk alltid vernebriller når du sliper.
 • Ved å bruke venetiansk gips kan du forvandle utseendet til rommet ditt til noe som minner om en middelhavs villa eller et vakkert romersk palass. Denne tonet gipset gir marmorens utseende til veggene dine gjennom den polerte tekstur og nyanser som blir levendegjort under brennende eller buffing prosess. Jo flere lag av venetiansk gips du bruker på veggen din og brenne, jo mer dybde og glans du bringer til rommet ditt.

  Andre artikkelen

  Slik beskytter du teppe fra kontorstoler
  Vinduebehandlingsideer for gardiner
  Slik installerer du et opphengt tak i bunnen av trappen
  Fun Shower Curtain Ideas
  Hvordan kan jeg fortelle hva slags tregulv jeg har?
  Hvordan lage pleated drapes ut av ark
  Hvordan bygge en hytte bad
  Måter å isolere eksisterende vegger
  Horse Saw Instruksjoner
  Hvordan anker betongblokker til en betongpute
  Hvordan Plate Komprimatorer Arbeide
  Hvordan bygge en Wood Gate
  Hvordan kjøpe Seeded Glass
  Hvordan kutte små fliser
  Slik installerer du en Prehung ytterdør i en 2-til-6-fots ramme
  Hvordan forsegle grout i en keramisk flis baderom
  Hvordan lage et rundt hus
  Hvordan isolere seg bak gips
  Hvordan male Laminat kjøkken tellere
  Blomster for jenter 'rom