Hvordan bygge din egen skap organisator

Hvordan bygge din egen skap organisator 

1.

Mål plass i skapet der arrangøren vil gå. De fleste skapets arrangører vil være rundt 5 meter høye og 2 meter brede, med fire hyller. Kjøp nok 1 til 4-tommers tømmer til å bygge hyllene og sidene av skapet på skapet.

2.

Klipp tømmeret i størrelse. Du bør ha to 5-fots lange hyllebiter for arrangøren. Hver side skal være ca 1 fot bred. Du bør også ha seks hyllebiter som er 2 fot lange og 1 fot bred; fire hyllebiter vil være det indre av arrangøren, og de to andre vil være topp- og bunnseksjonene.

3.

Sand sidene og hjørner av sidene og hyllebrikkene av arrangøren for å fjerne ru og splinterte kanter. Dette vil gjøre det enklere å feste hyllene.

4.

Mål plasseringen av hver hylle på sidene av arrangøren. Hver hylle skal ha omtrent en fot av rommet, selv om hyllestørrelsen kan endres i henhold til hva du vil lagre i arrangøren. Merk plasseringen av hver hylle med en blyant.

5.

Sett opp ett sidestykke og spik topp- og bunnseksjonene til det med 2-tommers lange negler. Fest en spiker hver 4 til 6 tommer langs utsiden av sidestykket slik at stykkene er ordentlig festet.

6.

Gjenta trinn 5 med alle de enkelte hyllebrikkene. Sørg for at alle hyllebrikkene er festet til arrangørens side, og at hvert brikke er jevnt.

7.

Fest det gjenværende sidestykket til hyllene ved hjelp av 2-tommers negler. Hammer i en spiker hver 4-6 tommer langs hver hylle og topp og bunn.

8.

Lakk eller flekk arrangøren for å matche innredningen din, om ønskelig. La arrangøren tørke i et godt ventilert område, for eksempel en garasje eller skur, i 24 til 48 timer før du installerer den i skapet ditt.

Å bygge et skap organiserer er en fin måte å spare tid, plass og penger på. Garderobeskap kan brukes til å lagre off-season klær, sko og mange andre ting, alt samtidig som de holder dem innenfor rekkevidde. Et skapskapet er et utmerket tillegg til et hvilket som helst skap i huset, og bygningen krever svært få snekkerferdigheter. Et skap organiserer kan bygges, fullføres og brukes innen en helg, og de er veldig rimelige å lage.

Andre artikkelen

Hvordan lage et lite bad se større ut
Anniversary Ideas for Home
Slik legger du skiferfliser til peis
Slik bytter du innendørs tretrapp
Hvordan male et Apple-kjøkken
Informasjon om Hollow Cement Steps
Harpiks Vs. epoxy
Hvordan måle dimensjonert tømmer
Tricks for Caulking
Veibeskrivelse på den beste måten å installere og fullføre tregulv
Renoveringsideer med laminert skap
Hvordan lage Makeshift soverom
Hvordan Hang Corner Curio Skap
Hvordan finne billige vasker for et bad
Slik bruker du en Hyde Drywall Sander
Slik fyller du Cavity Wall Insulation
Hvordan lage et nytt bad
Slik bor du Åpne en lås
Kommersielle byggetyper
DIY: Trekk ut Pantry