Hvordan bygge en peishylle

Hvordan bygge en peishylle 

1.

Lim en lengre brett på toppen av et litt kortere brett, eller til og med to eller tre flere brett av nedadgående størrelse. La tid for limet tørke før du legger hylle på veggen. Sand, flekk eller møb hylleet som ønsket.

2.

Kjør en studfinner langs veggen rett over peisen. Merk plasseringen av pinnene med en blyant. Mål avstanden mellom midten av hver stift og knastene ved siden av den med et målebånd, da dette vil være avstanden mellom hyllebrakettene dine. Overfør disse målingene til hyllebrettet og merk dem ned.

3.

Legg brakettene på hyllen på markerte steder, og merk plasseringen av skruehullene. Bor hull i disse merkene, ved hjelp av en trebor litt mindre i diameter enn skruene som brukes til hyllen. Fest brakettene til hyllen ved hjelp av treskruer.

4.

Legg hylle på ønsket del av veggen og still tømmernivået på toppen av det for å bestemme hvis hyllen er rett og nivå. Juster stillingen til den er rett, og merk deretter plasseringen av skruehullene i brakettene.

5.

Før boring av disse braketthullene i veggen, sørg for at hvert hull treffer tappene, eller at hyllen ikke støttes ordentlig. Fest hylle på veggen ved hjelp av treskruene.

Tips og advarsler

Når du monterer en flytende hylle uten synlige braketter, skal du feste metallhengdebeslag i to rader på baksiden av hyllen, bore skruene i tappene i samme posisjon som brakettene, og skyv den metallbraketter på skruene slik at hyllen låser på plass.
 • Hylle kan monteres på en murstein, stein eller betongvegg ved hjelp av en murboring, betonganker og betongskruer. Boring av disse hullene kan krever a
 • Vær forsiktig når du prøver å bore inn i steinfasader, da du enkelt kan splitte eller ødelegge steinflatene.
 • En peishylle er et godt tillegg til ethvert rom med peis, og kan være både nyttig og dekorativt, noe som gir et sted å vise verdifulle minnesmerker eller andre gjenstander. Peishyller er også en ideell måte å vise store malerier eller bilder på, og kan støtte mye mer vekt enn et typisk bildehengende vedlegg, noe som gir mer fleksibilitet i dekorasjonen. Å bygge en peishylle kan enkelt oppnås med grunnleggende hjemmeverktøy, og kan lett bli farget eller malt for å matche romets følelse.

  Andre artikkelen

  Slik Refinish Original Hardwood Floors
  Hvordan dekonstruere tømmerhytter
  Hvordan legger jeg til toaletter uten kloakk eller septik?
  Hvordan løse Pool Spa Lekkasjer
  Italiensk kjøkkenmalingfarger
  DIY Glassesett
  Hvordan figurere Square Footage for å male utvendig av et hus
  Hvordan få den teksturerte finishen i betong
  Hvordan kan jeg kutte hull i metallplate?
  Slik tar du keramiske fliser ut av badmuren
  Gjør det selv kjelleren tak
  Hvordan Mix Rendering
  Fordeler av betong benkeplater
  Badekarflis Refinishing Kostnader
  Hvordan sette opp et billig solenergisystem
  Ideer for et soverom tak
  Slik fjerner du en rammeløs speil
  Southern Living House Ideas i Fort Worth
  Konstruksjon Beam Typer
  Hvordan holder laminatgulv opp til hverdagsbruk?