Hvordan dekorere en Ranch stil hjemme fra 70-tallet

Hvordan dekorere en Ranch stil hjemme fra 70-tallet 

1.

Arbeid med den åpne planplanen som er et kjennetegn på ranchestil, ikke mot det. Innredningsdesigner Erin Marshall mener å åpne gulvplanen selv hjelper deg med å dekorere. 'Det tvinger deg til å ta med dine møbler ut til midten av rommet der den tilhører, sier hun.Unngå sammenstøt med stil og farge når du flytter fra ett rom til et annet ved å velge en palett av koordinerende farger og møbler i en lignende stil eller lignende farger.

2.

Avgrens separate oppholdsrom i ranchåpne gulvplaner med møblerarrangement og dekorative detaljer.Ved å bruke Marshalls forslag om å flytte møblene ut i rommet, blir det enkelt å lage samtaleområder og aktivitetsområder. Opprett en 'vegg' mellom en stue og spisestue, for eksempel ved å arrangere en lang sofa med ryggen mot spisestuen. Bruk området tepper til å danne klare skillelinjer mellom områder, ankre spisebord og skape et senter for oppholdsrom.

3.

Ta imot de rene, åpne linjene i ranchhuset ditt og reflekter dem i ditt interiørdesign. Redaktør Michelle Gringeri-Brown av 'Atomic Ranch' -magasinet, som fokuserer på ranchhus, antyder at du utnytter det moderne designet av ditt hjem ved å bruke moderne og midcentury moderne møbler. Slike stykker gjenspeiler stilen på ranchhusdesign mens du unngår et utdatert utseende.

4.

Oppdater egenskapene til ranchhuset ditt, som knust furupanel og synlige trebjelker, ved å dekorere heller enn ombygging. Lys et rom som har knottende paneler ved bruk av lyse gulvbelegg, møbler og vindubehandlinger. Maling er et alternativ også, men maleri knotty furu tar forberedelse og tålmodighet.Oppdater rom med trebjelker i tak ved å bruke kontrasterende lysmaling i tak og vegger. Trebjelker kan også males.

5.

Ta designklipper fra den tiden huset tilhører. Rafter Tales, et nettsted for hjemmet forbedring og dekorasjon, anbefaler rustikk stil, svenske moderne og retro dekor berører for å holde utseendet på ranchens hjemside. Unngå utsmykkede eller masete møbler, som vil kollidere med skalaen og arkitektoniske detaljer av en ranch hjemme.

1970-tallet markerte slutten på mange epoker i amerikansk kultur og stil: muskelbiler, platealbum, polyester- og ranchhus. Et stift av den amerikanske forstad siden 1940-tallet, mistet ranchhuset langsomt fordel i det amerikanske landskapet som 1970-tallet trakk til slutt. Ranchhuset var imidlertid fortsatt et populært hjemmedesign på 1970-tallet, noe som betyr at mange fortsatt er på markedet i dag. De som befinner seg i et ranchhus på 1970-tallet trenger ikke å leve i det siste, skjønt. Dekorere et ranchhus betyr å omfavne det beste fra fortid og nåtid.

Andre artikkelen

Hvordan dekke Ugly Rental Kitchen Backsplashes
Typer av tregulv
Hvordan kutte Fiber Glass Duct Board
Hvordan velge en utvendig maling
Kitchen Range Hood Ideas
Slik installerer du laminatgulv flush ved siden av flis
Slik legger du laminatgulv over teppebelegg
Hvor kan jeg få ideer til terrassedørbekledning?
Slik forsegler du et keramisk gulv
Slik bryr du seg om en stripet Hermit Crab
Hva å gjøre med hvitt baderomsflis?
Orbital Sliping Techniques
DIY Central Vacuum
DIY geotermisk oppvarming
Hvordan sette opp en kjeksjobber
Hvordan male Interiør Trim
Hvordan velge farger for interiør av leiligheten din
Ideer til et dyrehus soverom
Kids 'Bedroom Ideas for lagring og deling
Alternativer for badekar og dusjkabinett