Hvordan lage en hjemmestudie

Hvordan lage en hjemmestudie 

1.

Velg et fargevalg for hjemmestudiet ditt. Avhengig av hva du planlegger å bruke plass til oftest (dvs. lesing, skriving, lekser, virksomhet), velg en ordning som best vil komplimentere bruken av den. For eksempel, hvis du planlegger å bruke din hjemme studie for lekser eller virksomhet, bør du vurdere å male veggene med en nøytral farge. En nøytral farge vil hjelpe deg å holde fokus og motivasjon. Hvis du planlegger å lese eller skrive oftest i hjemmet ditt, bør du vurdere lakkfarger som lysegrønn, gul eller rød. Disse fargene vil opphisse sinnet og tenne fantasien din.

2.

Velg møbler som er både praktiske og avslappende. Hver hjemmestudie trenger et skrivebord og en skrivebordsstol. For et enkelt utseende, vurder et lite skrivebord og en tre stol. For et mer sofistikert utseende, velg et overdimensjonert skrivebord og en stor skinnstol. En stol med ekstra lumbalstøtte er en god ide om du vil tilbringe lange timer i hjemmet ditt. De fleste hjemmestudier inkluderer også bokhyller, en datamaskin, en skriver og en valgfri lenestol med en lampe. Bokhyllene vil tjene det åpenbare formålet med å booke bøker, magasiner og samleobjekter. En datamaskin kan fungere som et arkiveringssystem, et sted å skrive, et sted å lese eller et sted å drive forretninger hjemmefra. Skriveren kan brukes til å lage viktige dokumenter eller visittkort. Hvis du har plass, bør du vurdere å legge til en lenestol som et behagelig sted for lesing og en lampe som oppgavelys.

3.

Lag en plass som er organisert. En flott plass hvor ingenting kan bli funnet kan være frustrerende. Lag et sted for alt i hjemmestudiet ditt (det vil si en kopp for penner og blyanter, et brett for papirarbeid, et korkbrett for notater). Husk å sette ting tilbake på sine respektive steder etter bruk for å holde hjemmet ditt pent.

Tips og advarsler

 • For en ergonomisk design, i et hjem studie bør være på øye nivå. Vinkel det for å eliminere blending som kommer inn gjennom vinduene. Armene skal kunne hvile fritt på dine sider i en stol, og ryggen din skal ha tilstrekkelig støtte fra stolens rygg. Dine føtter skal kunne røre gulvet med letthet.
 • En studie er et flott tillegg til ethvert hjem, spesielt de som huseiere er ivrige lesere, forfattere eller forretningsfolk. For leseren kan en hjemmestudie være et sted å booke bøker og magasiner. For forfatteren kan det være et ensomhetssted å samle og uttrykke tanker på papir, og for bedriftspersonen kan en hjemmestudie gi et sted å binde opp løse ender fra en lang dags arbeid på kontoret. Flere nøkkler elementene bør inkluderes i utformingen av hjemmestudiet ditt for å få best mulig utnyttelse av rommet.

  Andre artikkelen

  Hvordan finne rabatt bygningsmaterialer
  Hvordan å designe og bygge en skjermet veranda
  DIY: Hvordan bygge en Children's Playhouse
  Underlagsskuminstallasjoner
  Billig Kitchen Remodeling Ideas
  Wall Quotation Dekorasjoner
  Bambus gulvproblemer
  Wallboard Vs. gips
  Baderom Remodelng Ideas
  Hvordan kutte en marmorstrøm
  Design House Cabinetry
  Hvordan konvertere kvadratfotene til teppe til torget
  Evil Dragon Bathroom Decorations
  Hvordan male Laminat kjøkken benkeplater
  Hvordan installerer jeg en ny renner på et mobilt hjem?
  Hvordan lage en Brass Tumbler
  Hvordan lage et stoppet Twin Headboard
  Ideer til dekorasjon av en stor mur i et oppholdsrom
  Slik legger du fliser rundt en utsalgssted
  Mørk Vs. Lett karosirup