Hvordan male et rom sebra

Hvordan male et rom sebra 

1.

Flytt alle romets møbler inn i midten av rommet eller, optimalt, til et annet rom for å gi deg nok plass og unngå dråper. Ta bilder, hyller, plakater og vegghengder fra veggene.

Fyll hull som er igjen fra bildehenger og negler med caulk, pass på å skrape kittet selv mot

3. Fjern gammel maling, tapetlim eller ujevn flekker på veggen med sandpapir, om nødvendig.

4. < / p>

Legg en dråpeklut på gulvet og over gjenstander i rommet.

5.

Mal hele rommet hvitt; Bruk ruller eller brede børster for å spare tid og krefter. La malingen tørke. Hvis fargen er litt ugjennomsiktig eller ikke så lys som du foretrekker, må du gjenta malingsprosessen hver gang en frakk tørker.

Test en liten del av veggen for klebrighet. Hvis malingen er helt tørr, unroll maskeringsbåndet og begynn å stripe veggen. Start i taket og unroll linjene av maskeringsbånd helt til gulvet, ved hjelp av et lasernivå eller linjal for å komme rett. Zebras striper er faktisk skråstilt, så hvis du foretrekker å jobbe på en skråstilling, starter du øverst på en vegg og arbeid ned mot motsatt hjørne av samme vegg. Fordi en linje med maskeringstape sannsynligvis er for tynn for en stripe, legger du til noen lengder tape direkte ved siden av hverandre, og danner en tykkere bredde av tape.

7.

Arbeid Din vei rundt i rommet, legger til u0026 quot; stripes u0026 rdquo; av maskebånd ca 1 fot fra hverandre. Sørg for at båndet overlapper uten at noe av den hvite malingen kikker gjennom.

8.

Gjenta malingsprosessen ved hjelp av svart maling. Mal hele veggen, ruller rett over stripene av maskebåndet. Ett lag med svart maling vil nok være nok, men hvis ikke, la alt tørke helt, og gjenta prosessen. La malingen tørke helt.

9.

Test et stykke maskebånd i hjørnet av rommet ved forsiktig å peeling opp fra bunnen. Hvis det kommer løs enkelt, fortsett å trekke resten av båndets lengde; Hvis ikke, gi det litt mer tid til å tørke. Fjern alt båndet fra rommet rundt, og avslør dine svarte og hvite zebra striper.

Hvis du er fascinert av den grasiøse sebraen, som synes å være en mashup av en hest, giraffe og gazelle, kan du bruke dyrets livlige sort og hvitt stripete frakk som inspirasjon til ditt neste hjemprosjekt. Slå et rom fra drab til fab med et par forsyninger og et par strøk av maling. Med litt innsats vil du føle at du er midt i en afrikansk safari.

Andre artikkelen

Virtuelle verktøy for å remodel et kjøkken
Hvordan dekke innvendig paneling
Slik setter du inn en Sawzall Blade
Hvordan velge et nytt kjøkken kranett
DIY Faux Venetian Gips
Hvordan å behandle laminat tre benkeplater
DIY Oppuss Vintage Dinette Stoler
Hvordan til Workshop Ceiling Isolasjon
Slik Refinish et gammelt badekar for å matche nytt porselen
Slik Float Tile Grout
Hvordan installerer jeg Rake Trim?
Slik installerer du en Westinghouse Ceiling Fan
Slik dekker du en terrasse med en Arbor
Unfinished Basement Storage Ideas
Slik løser du et hull i Pergo Flooring
Hvordan lage loggskjerm
Moderne kjøkken te ideer
Slik fjerner du pet flekker fra hardvedgulvene dine
Slik installerer du en dusjkabinett
DIY: Faux Painting Floors