Hvordan sette en keramisk gulv ned

Hvordan sette en keramisk gulv ned 

1. Legg ned to kryssende kalklinjer over gulvet for å dele det i fire firkantede seksjoner, slik at linjene krysser midt på gulvet. Når du snap første linjen, men før du snap den andre, setter du et snekkerfelt ved krysset for å sikre at linjene møter 90 graders vinkel.

2.

Spred flis lim på midten av gulvet, over det punktet der linjene krysses, ved hjelp av en hakkel lim. Trekk nok av gulvet til å legge fire av dine keramiske fliser.

3.

Trykk de fire første flisene på plass i de fire hjørnene hvor linjene krysser midt på gulvet . Legg fliser mellom dem når du legger dem.

4.

Spre ytterligere lim og sett flere fliser, jobbe deg ut langs linjene mens du gradvis bygger et rutenett. Legg avstandsstykker på plass rundt hver flis.

5.

Plasser hele gulvet. Klipp flisene på kantene på gulvet, ved veggen, på en snitt-og-snap flis kutter for å passe. Sett de kuttede fliser med de kuttede sidene mot veggene.

6.

Tillat limet å stille inn for en dag. Fjern avstandsstykkene.

7.

Sprer fugemasse over gulvet i seksjoner av noen få kvadratmeter ad gangen. Bruk en fugemølleflat for å spre fugemasse, trykk den inn i leddene mellom flisene. Bruk floatens lange kant til å skrape fugemassen av flisens ansikt. Tørk av overflødig fugemasse med en fuktig svamp. La fugemassen tørke i to eller tre dager.

Legge en keramisk gulv er en av enklere typer fliser prosjekt du kan påta, på grunn av naturen av keramikk. Den er mykere enn porselen og kutter mye enklere enn steinfliser, og krever bare en snitt og snap fliser. Keramikk kommer også i et bredere utvalg av farger og overflater enn stein, og er rimeligere. Start med en fast, solid underlag av sementbrett eller kryssfinér, og sørg for at det ikke er spikerhoder eller andre hindringer.

Andre artikkelen

Hvordan kan jeg dekorere mitt nye hjem med min mann som ikke har noen stil i det hele tatt?
Fordeler og ulemper med kunstige trær
Hvordan reparere Rusted Box Gutters
Typer av Tørrvegg Tape
Slik kobler du et flatt tak til et tak på taket
Fet bad farger
Hva er flis underlag?
Hvordan kutte Hardie Plank Siding
Hvordan billig remodel en kjeller
Hvordan Klipp Tile Uten Tile Saw
Slik ser du en trebord
Hvordan Ceiling-Monter en dusjstang
Slik installerer du skifer gulv
Slik remodellerer du kjøkkenteller
Aluminium og stål sveising
Art Room Ideas for Kids
Hvordan konvertere en kan lyse til et spor lys
Hvordan lage billige bordløpere
Hvordan lage en grunn for et skur
Installasjonsmetode for travertinfliser på utsiden