Hylle ideer for en kortere hylle topp

Hylle ideer for en kortere hylle topp  Hvorvidt hyllene er på kjøkkenet eller i stuen, kan legge til en kortere hylle nær toppen av et rom eller et sett med hyller bidra til å legge til visuell interesse og skape et fokuspunkt. Du kan opprette en kortere topphylle for enhver visning ut av et utvalg av materialer som finnes i din boligforbedringsbutikk, eller du kan kjøpe en prefabrikkerte enhet.

Float It

Hvis du leter etter en kort hylle til legge sammen toppen av et rom, hente opp eller lage en flytende hylle. Flyte hyller kommer i en rekke størrelser og kan installeres nesten hvor som helst i et rom for å lagre alt fra bøker til bilder. Hvis du planlegger å lagre bøker eller andre tunge gjenstander på en flytende hylle, kontroller vektgrensen før du kjøper, siden mange flytende hyller ikke kan holde mye vekt.

Legg til en stige

Gjør rommet ditt til å vise stilen ved å gå for det uvanlige og legge til en sett med stigehyller. Ladderhylle har en meget bred hylle på bunnen, vanligvis over en fot bred. Etterfølgende hyller over bunnhyllen blir stadig mindre og kortere når du kommer nærmere toppen. Selv om disse hyllene tar opp mye plass, skaper forskjellen i lagringsdybden et sted for en rekke forskjellige typer elementer som skal plasseres sammen.

Bygg det

Hvis du ikke kan finne en kort hylle som passer til stilen din, bygg deg selv. Sett ut hvor bred og lang du vil ha hylleet til. Deretter kutt et brett i riktig bredde til riktig lengde. Du kan kjøpe braketter så enkelt eller forseggjort som du vil holde det inne plasser fra en boligforbedringsbutikk. For å lage en hylle selv uten all skjæring, kjøp prefabrikerte lagringshylle i en grunnfarge, og bruk forskjellige deler og elementer, for eksempel skobutikkhylle, slik at de korte hyllene ser ut som du vil .

Andre artikkelen

Slik installerer du søppelavfall i en Corian-vask
Hvordan henge en tre skjerm sak
Slik Reface Metal Kjøkkenskap
Slik støtter du hyller på veggen
Baderom Tile Layout Ideer
Hvordan gjenoppbygge drivhuse
Slik finner du og bruker lagerhusplaner
Slik installerer du en ny badekar
Slik legger du til en hånddusj
Slik installerer du utendørs plastskodder
Slik fjerner du mal fra trykkbehandlet tre
Hvordan skjære med en Dremel Drill
Alternativer til en kommode
Slik reface en peis med flis
Hvordan gjenopprette gammelt clawfoot badekar
Slik fjerner du bokstavene fra en PVC-rør
Slik Refinish Painted Hardwood Floors
Hvordan dekorere et barnehage for en Leo Baby
Hvordan Plumb en dusj Drain
Tie-down krav til produserte hjem