Kitchen Design Ideas på et budsjett

Kitchen Design Ideas på et budsjett



  Å lage et iøynefallende kjøkken på et budsjett kan virke som en utfordring, men med litt albuefett og villighet til improvisasjon kan du skape et mer attraktivt kjøkken. Det første trinnet du kan ta er å kjøpe alt på salg eller se etter utgåtte varer. Kjøkkenskap og apparater blir ofte markert betydelig når produsenten avviker designen.

Maling Farger

Maling er en av de første oppgavene du kan gjøre for å gjenskape kjøkkenet ditt. Du kan ofte finne fargerike eller attraktive malingsfarger på salg i maskinvarebutikken. Velg en farge som passer til din stil. For eksempel, hvis du vil ha et fargerikt kjøkken, kjøp lime grønn maling. Du kan også spare penger ved å male alle veggene unntatt taket. Taket er ofte igjen hvitt i de fleste kjøkken, fordi dette er en vanlig stil. Bruk stenciler til å male druer, frukt eller annet kjøkkendesign på den øverste grensen til veggene.

Rabattbutikk

Gå til din lokale dollarbutikk eller rabattmarked for å finne dekorative elementer til ditt kjøkken. Du bør kunne finne innrammede bilder som går bra på kjøkkenet ditt, som bilder av vin og druer eller fruktkurv. Se etter håndduker eller dekorative apparater og kokekar som kan legge til den generelle utformingen av kjøkkenet.

Skap

Skap er en viktig komponent i kjøkken, men de er ikke billige. Det er imidlertid noen ting du kan gjøre for å oppdatere skapene dine. Du kan kjøpe avviklet eller merket ned skap, eller du kan gjøre jobben selv og raffinere skapene dine. Kjøp treflis som matcher fargen på skapene dine. Sand skapene dine ned og tørk av noe overskudd. Følg instruksjonene på flasken med flekkfarge og begynn å male skapene i retning av trekornet. Dette er et helgedagsprosjekt, men sluttresultatet er vel verdt det.

Island Centerpiece

Finn et rektangulært bord som passer til skapene dine i stedet for å kjøpe et dyrt øyesenter med innebygde skap. Midtpunktet lar deg bare ha mer diskplass og skape en annen design på kjøkkenet ditt. Denne ideen virker ikke for alle kjøkken. Du kan også velge et bord som utfyller skapene dine i stedet for å matche fargene. Legg en bolle med frukt eller blomster sammen med andre kjøkkeninnredningsprodukter på midtpunktsbordet ditt.

Presset blomstramme

Du kan også endre utformingen av kjøkkenet ditt ved å lage dine egne kreasjoner. Kjøp tre eller flere 8-i-10 bilderammer og kartongpapir i samme størrelse. Limpressede blomster som pansies, roser eller tusenfryd på kortbeholdningen. Du kan tegne en kurv og deretter arrangere de pressede blomstene på toppen av kurven slik at de ser ut som de vokser ut av den. Du kan også skrive et dikt og lage en presset blomsterkant. Ramme skapelsen din. Du kan finne pressede blomster på håndverksbutikken eller på nettet.

Andre artikkelen

Hvordan installerer jeg Tongue u0026 Groove Porch Flooring Over Pressure Treated Decking?
Slik Float Tile Grout
Ideer for å male trapper eller trinn
DIY Garage Workshop
Hvordan finne billige moderne vanities for badet
Gjør det selv Betonggravering
Hvor lav bør en anhengslys henges
Hvordan bygge kjøkkenskapskapskap
Lockset Funksjoner
Slik Hang Heavy Vinyl Bakgrunn
Guiden til Home Decorating Indian-Style
Hva er ulempene med vertikale persienner?
Slik oppdaterer du kjøkkenet ditt
Slik Mix Grout for Tile på en vegg
Kan Clear Coat Paint bli tonet?
Typer av Drill Chucks
DIY Installasjon av en eksos
Hvordan Caulk en Damper
DYI: Hvordan kutte og reparere en betongplate
Baseboard Trim Options