Moderne ideer for gutter 'soverom

Moderne ideer for gutter 'soverom  En guttes rom kan raskt bli en Bermuda-trekant av kaos, som virker som en jungel og noe som en fangehull. En del av oppgaven med å dekorere et gutters rom er å finne dekorative elementer som kan vokse og tilpasse seg gutten som han modnes. Design ideer som vil oppmuntre til nøyaktighet og organisasjon kan hjelpe deg med å tåle kaoset til noen guttes rom.

Modern Sports Fan

Mange gutter har en forståelse for sport som fortsetter i voksenlivet. Videre liker og støtter idrettslag er en stor del av gruppebinding og kan bidra til at sosial samhandling blir jevnere. Forbedre guttenes takknemlighet for atletikk ved å dekorere sine vegger i et sports tema. Kjøp flate, metallformer av sportsutstyr i en moderne design og henge dem rundt på rommet sitt. Alternativt kan du lage svart-hvite skildringer av laglogoer i en minimalistisk, elegant og moderne stil. Gutten burde ikke ha noe problem med å ha denne innredningen i 8 år eller 18 år.

Modern Lodge

Dekorerer en guttes rom i rustikk innredning forvandler den fra et sted for å sove i et spesielt tilfluktssted hvor han kan unnslippe fra resten av huset. Ved å dekorere et gutts rom som en moderne lodge som har visse rustikke aksenter, men er overveldende moderne, vil du ha en titt som vil være populær hos ham i årevis. I stedet for å gi rommet sitt en pledd dyne og gardiner, velg en solid farge som bare har en liten plaid trim. Kast en faux bearskin teppe på hans tregulv og skape en faux peis med tealight logger. I stedet for en tradisjonell tre gyngestol, velg en moderne som har svart Skinnkledning.

Skap og skap

Å ha masse tilstrekkelig lagring er en god ide for en gutt i alle aldre. Monter en rekke skap og skap som er lett tilgjengelige, og som har både hyller, kroker og skap poler på innsiden for å gi ham et valg av lagringsalternativer. Velg mod ern materialer, som farget glass, krom eller et lett tre, for fronter av skap og skap for å gi dem en moderne følelse. Når du er stengt, gir skapene og skapene en jevn, ferdig kvalitet, for ikke å nevne en viss grad av personvern som gutter vil mest sannsynlig kreve senere.

Andre artikkelen

Woodworking Closet Ideas
Hvordan figurere kostnaden for å male og firkantede føtter
Dusj Sikkerhetsprodukter
Gjør Fleksibel skum en god teppepute?
Unik Veggart for barn
Dekorere et soverom med Star Wars
Hvordan kortere klare laget PVC persienner
Ulemper med kompaktlysrør
Slik installerer du en Deadbolt
Klemmebeskyttelsesinstruksjoner
Nyfødte Baby Room Ideas
Hvordan å rense tungen og groove fra gamle bjelkede gulv
Typer av tømmerramme konstruksjon
Moro vaskerom ideer
Slik installerer du Bruce Engineered Flooring
Masonry Ideas for Peis Hearths
Hvordan hvitvaske kjøkkenskap
Hvordan lage en lydbestandig vegg slik at du ikke trenger å høre tenåringens høy musikk
S10 Tips om fjerning av forretter
Hvordan måle kabinett plass til en LCD-TV