Northwoods Decorating Ideas

Northwoods Decorating Ideas  Enten du bor i Northwoods eller bare ønsker deg, gjorde Northwoods Home d u0026 eacute; Cor mange naturlige farger, materialer og aksenter. Et nordwoods tema skaper en innbydende plass som er komfortabel for hverdagen, men likevel elegant nok til ferieferier. Enkelt å gjøre på et begrenset budsjett, du kan trekke tilbehør fra gårdsalg eller din egen loft. Fokuser på de tingene du liker mest om Northwoods, og du er godt på vei til en hjemmetransformasjon.

Flora

Hils deg til de store Northwoods utendørs med innendørsdekorasjonen. Bruk en stor peeling og pinne eller bakgrunnsbilde av en skogkledd utsikt i et familierom for å forandre rommet. Velg en frodig grønn scene for å gjøre rommet mer innbydende, eller bruk en bjørkeskog eller vinterscene for å få det til å føles mer åpent. Accent med mange levende kremplanter som finnes i nordskogen, som potted Norfolk Pines. Bruk nyhetstilbehør, for eksempel bordlamper med et tre- eller fyrretræsmotiv, og jordfarger i soverommene og badet for å knytte utseendet sammen i hele hjemmet.

Fauna

Enten du jakter med et rifle eller kamera, en verdsettelse av dyrene i northwoods kan inspirere et interiørtema. Velg bjørne- eller elgdesign for sengetøy og kaste puter, og bruk dyrelatert maskinvare, for eksempel en bjørn- og trejerns jakkekrok eller en elgesilhouettehåndkleholder i badekaret. Bruk sorte bjørneinspirerte fotskammler i barn eller familierom for å legge til en lett berøring. Heng dine egne jakt-troféer eller forstørrede utendørsfotografier for å dekorere vegger i hele hjemmet.

Rustikk

En hytte i northwoods kan være en nostalgisk plass som gjør det meste ut av brukte møbler og antikviteter. Hvitvaske møbler i soverommet eller grovkornede møbler i stuen skaper et innbydende tilfluktssted for venner og familie. Fremhev vintagefargede glassvarer eller krukke på kjøkkenet, og fyll med blomster eller tørre varer for å få det rustikke utseendet på matlagingsplassen din. Fordel rustikke møbler over hele hjemmet som inkorporerer uberørt eller distresset tre, plett eller jordfarget sengetøy og rikelig med vintagefotografier av familien eller gården din. Bruk nyhetstilbehør, for eksempel en bordlampe laget av små logger, gamle fiskehjul, håndvevde kurver og vintagebukser for å dekorere hjemmet ditt. Stryk hele hjemmet med indirekte belysning for å forbedre den varme gløden av ditt rustikke Northwoods hjem.

Andre artikkelen

Hvordan velge en takmedaljong
Tuscan Style Living Room Paint Colors
Tips om boreplexiglass uten å bryte den
Hvordan lage cob
Interiør Tropical Paint Colors
Slik monterer du en LCD-TV i et hjørnerom
Hvordan velge et nytt kjøkken kranett
Slik sammenligner du bærbare sirkelsager
Hvordan sette Wilton Band Saw Speed
Slik bruker du Wire Mesh i arkitektur
Slik bytter du en belte på en Sears 3 Belt Sander
Utenfor House Decorating With Fall Mums, Hay Bales u0026 Gourds
Hvordan bygge en kjeller våt bar
Hvordan kutte Levolor persienner for å passe Windows
Hvordan dekorerer jeg Backsplash på keramiske fliser?
Sukkah takkonstruksjonsalternativer
Hvordan velger jeg en innrammende spikermåler eller spikespiker?
Fasadebekledning og installasjon
Rengjøring Grout Haze From Ceramic Tile
Hvordan reparere Inside Corner Gips