Romantisk Vindu Behandlinger

Romantisk Vindu Behandlinger  En enkel måte å oppdatere utseendet til ditt hjem er å legge til vindubehandlinger på vinduene dine. Dette dekorerer ethvert rom, akkurat som et belte eller smykker dekorerer noe antrekk. Det beste vinduet behandlinger å velge, avhenger av det generelle utseendet og temaet til ditt hjem. Hvis dekorasjonsstilen din er romantisk i naturen, bør du vurdere å forbedre det med romantiske vindubehandlinger. Når du ser etter de perfekte for ditt interiør, se etter lette stoffer og farger.

Sheers

Skinnende gardiner legger til et lunefullt preg på ethvert interiør. Mens hvite ren gardiner er en logisk passform med romantisk innredning, bør du vurdere å velge gardiner med litt farge. For eksempel dekke kjedelig persienner med rike, grønne, romantiske gardiner. Hvis du ikke allerede har persienner på vinduet ditt, legg dem til hvis du er bekymret for personvern, siden rene gardiner ikke gir det.

Draped

Draper en blomsterskriver på toppen av et stort vindu Verdien og gardinene skal være det samme mønsteret. Ideer til fargene og mønsteret inkluderer en hvit eller krembakgrunn med utskrift av pastellblomster på dem. Dette er et dypt og elegant utseende for hvert rom, spesielt et soverom. vil bruke en valance på vinduene, uten gardiner, bare drap den over toppen og legg til persienner i vinduet.

Silke

Lag et feminint soverom ved å legge silke, puff-top gardiner til et medium til stort En farge som buttery gul eller beige fungerer godt med silke stoff. Øverst på disse gardinene har en puff topp, hvor stoffet samles for å skape utseende. For å øke det dramatiske utseendet, må du sørge for at gardinene er lang og basseng på gulvet.

Lace

Lace er et romantisk utseende når det brukes i et rom, deltaker ularly som vindu behandlinger. Hvis du vil ha en subtil snøring av blonder, bruk den til å lage en valance på et vindu. Vri en stor firkantet blonder i en valance. Heng det fra de øverste hjørner av vinduet og ordne det slik at det henger ned og dekker den øverste delen av vinduet.

Andre artikkelen

Granitt tellere fakta
Cedar Wood Fakta
Den riktige metoden for kutting av takfliser
Grunner til å bruke et slurrycoat epoxy gulv
Hotteste farger i hjemmekontor
Hva er en panel seng?
Kitchen Lighting Regulations
Epoxy Gulvmaling Farger
Hvordan velge Granittfarger
Slik rengjør du lim av nyinstallert tregulv
Billig Dusjvegg ideer
Forskjellen mellom interiør og utvendig kryssfiner
Patio Building Tips: Pavers
Hvordan sammenligne sidekostnader
Teak Wood Identification
Hvordan bygge en gulv lampe tabell
Hvordan bygge og konstruere Tile Counter Top Sink Backsplashes
Hvordan velge en sunn Hermit Krabbe
Slik anker du veggen til et betonggulv
Cabin u0026 Lodge Decor vindu behandlinger